14

Анонимен

преди 5 години

За какво според вас тези индивиди си купуват мощни мотори...???Защото ще спазват ограниченията на скоростта ли или правилата за движение...!?Това са хора с минимум гънки на мозъка...

13

Истина

преди 5 години

като масово не спазват закона за движение по пътищата да умират, ако може по-бързо! изпреварват от ляво от дясно със скорост доста по-висока от позволеното, в града масово карат както им е удобно, мушкат се между колите, аз като мгоа да мина през тях да не би да карам така, не, а за тях може! да започнат масово да ги глобяват, това е!

12

фанима бе...

преди 5 години

Такива простотии се пишат кога искат да вдигнат още нещо или да ни забият и още едно данъче ,идват и тол такси ....

11

Бакалов

преди 5 години

До БобиДа, то лятото и аз не съм падал със ските... Странно защо все зимата падам с тях...

10

Боби

преди 5 години

Зачестяват лятото.Зимата ще намалеят

9

Бакалов

преди 5 години

Абе то и аз карам мотор, ама все се мисля за невидим и голям страх има, та не се възприемам за донор. Но тези с пистовите мотори са с единия крак в гробищата...

8

Анонимен

преди 5 години

Повече мотористи - повече донори!

7

Анонимен

преди 5 години

Карам лека кола с 90 коня , а съседа си купи мотор 120 коня. Аз возя още 4 човека а той се вози сам. Е, кой е по-опасен и чие возене е по-изгодно за страната?

6

шофьор

преди 5 години

Ей сега ще ревнат в един глас,как не ги пазели другите водачи, как им отнемали предимството и ред глупости. Скъпи мотоциклетисти няма как останалите шофьори да ви пазят след като карате с 200 и над 200 км./ч. Стига сте ревали,а си спазвайте ограниченията,както го правим ние останалите шофьори и нещата ще си дойдат по местата и няма да има толкова катастрофи с участието на мотори.Докато карате като шантави по пътищата така ще *** един след друг. На никого не го пожелавам това,но бъдете разумни.

5

Анонимен

преди 5 години

Като не могат да карат така ще е.

4

Анонимен

преди 5 години

Глупостта българска намира вече мотоизмерения.Не си купуват чопъри,а състезателни пистови моториТова не са рокери а ...... с комплекси..Има още много от тях да се пребият,с филмовите им представи за каране на мотор!

3

ined

преди 5 години

Важното е органите на донорите да могат да се запазят за използване

2

Анонимен

преди 5 години

Мотористите се мислят за безсмъртни и си мислят че са над закона за движение по пътищата, за тях правила не важат, затова стават донори.

1

Шофьор на тротинетка

преди 5 години

Я елате ги вижте донористите как карат по околовръстното покрай Суходол. Направо по осевата линия при условие, че трафика е кола връз кола и в двете посоки! И няма нито един лентяй от КАТ да им направи акт. Иначе магистрална полиция нон стоп виси на околовръстното срещу Люлин в района на Хоум Макс за да хванат някой баламурник превишил 90 те км. ограничение примерно с 10 км.