37

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да се разреши употребата на канабиса! Ще падне спекулата, ще се разтоварят ченгетата, адвокатите и съдиите също ще поотслабнат. Който иска ще пуши трева , който иска Булгартабак

36

Анонимен

преди 5 години

Тревата сваля кръвното !Затова някои хора с ниско кръвно трябва да приемат само CBD ниско съдържание на THC!CBD-Медицинска трева която бори алкохолизъм и престрастяване към цигари !Ако ти падне кръвното удари един сникърс и си ТИ !

35

само да попитам

преди 5 години

а тези които продават масово една енергийна напитка която я рекламира един възрастен актьор забравен вече но много известен в блатото името му е брус уилис та тази енергийна напитка която масово се употребява от деца под 18 години?!?!тези които я разпространяват босове на мафията ли са защото такава напитка е отрова и убива бавно!та тези енергийни напитки не са ли вид наркотик или бъркам нещо?!

34

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството че статията е от 1998 година тогава е по вероятно да се е появила амнезията от кръстоска на няколко сорта трева !

33

Анонимен

преди 5 години

Бе сикишеим на тревата аз за 25 лева може ли

32

Victimized

преди 5 години

"Криминалисти казват, че всеки, който пуши трева, е склонен да я продава."Това е все едно да кажеш, всеки който притежава кола е склонен да я продаде....Бахахаха. Нашите криминалисти понеже с други престъпления не им се занимава, се оправдават защо правят скъпо-струващи акции на хора потребители за по един два грама, после целия държавен апарат се задвижва за да раздаде правосъдие върху кръвожадните престъпници които убиват държавата и децата ни.Платена статия, с платени *** в коментарите

31

Анонимен

преди 5 години

Кой дава 50 лв за грам ? Някой балък са му препродали тревица :)))))))))Случва се когато си на зор и по 200лв ще даваш :)Реално цената в нашия квартал първо качество био25 лв грама и това е скъпо дори !За 10 лв от производителя се взима реално !

30

Бирено мече

преди 5 години

Иначе така наречената "Амнезия" е сорт трева, която има значително по - голямо съдържание на тетрахидроканабинол (ТХЦ), но няма нищо синтетично в нея, за разлика от "билки", "тамяни" и други шитове.

29

Бирено мече

преди 5 години

Какви 50 лв за грам трева бе !? Никъде в България треволяка не струва толкова много бе, то за 50 лв си взимаш половинка бело. Приетата цена е 20 лв. / грам, като при закупуване на повече грамажи е нормално да ти дойде на 12 - 13 лв.

28

Анонимен

преди 5 години

За тази трева която не убива хора се убихти да пишете !Защо не пишите за ПИКОТО ЕКСА И АНФЕТА !Това са реалните продукти които те убиват да не забравим алкохола и цигарите !

27

Анонимен

преди 5 години

Не ми ясно тея подрастващи от къде намират 50 лева за грам трева ?

26

Анонимен

преди 5 години

Статията е написана ужасно !Не се обяснява на хората кое е новото на Амнезията ?Личи че човека който е писал, няма и бегла представа за материята !

25

Анонимен

преди 5 години

Значи няма никаква дрога в БГ, само трева.

24

Бирено мече

преди 5 години

Цената на по-качествената е около 50 лева на грам. От него средно излизат две цигари. Така една доза излиза 25 лева.AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA По - голяма глупост не бях чел скоро, както и по - добро свободно съчинение на вашите "***". Вие наистина въобще не знаете къде се намирате. Защо пишете за теми, за които нямате никаква представа? Излезте на улицата и вижте как е, не ми пишете тука тия глупости.

23

Ал Тиквоне

преди 5 години

Балъци, елате в Холандия , законно от кафенето - 5 евро за грам, 100 % натурална без отровни примеси. Не пълнете джобовете на кварталните мутренца. Не им купувайте люцерната, пръскана с отрова за мишки ! Нека да ровят в кофите *** псевдо-гангстери

22

ShaMana

преди 5 години

Тук обаче сте в грешка. Най продаваната дрога на улицата е Алкохол и Тютюна, всичко останало бледнее като размер и ефект пред тези двете изключително опасни субстанции.

21

Анонимен

преди 5 години

До ДамОставете ги наркоманчетата да се довършват и без това от такива които употребяват няма полза в обществото...а защо ги подмамваш за да им продадеш веднъж, след което да са "вътре" ?всеки който не иска да ти работи, "няма полза от него", нали! няма никой да ти работи, запрятай ръкави и си работи сам, да видиш - от къде и как излиза хляба, че комай и един гвоздей не можеш да забиеш! разбра ли ве ... ***, партиен, газово "социалистически"!

20

Дам

преди 5 години

До АнонименКато за начало си смени дилъра, та да не се разпознаваш себе си в писанията на другите.. А какво би направил, няма нужда да обещаваш.. Такива като тебе дет са по въздействие все така говорят..

19

Анонимен

преди 5 години

Бе кой е тоя лудия дето дава 25 лева за една цигара

18

Анонимен

преди 5 години

19 коментара и нито един, който да осъжда явлението , да не говорим да осъжда пускането на статията!