38

Един човек

преди 4 години

Честита да им е ! Да бъде жива, здрава, щастлива и завинаги мега дива !!!

37

Marto

преди 4 години

До АнонименТаркан е посредствен певец с посредствени гласови данни, а музиката му е отвратителна.

36

Анонимен

преди 5 години

До 33Анонимен телевизиите ни заливат с турски и индийски сериалиДиема фемили от сутрин до вечер турски и индийски сериалиПоне да бяха 2 а те по 100 Диема фемили отдавна станаха *** телевизия с извинение

35

Османлията до циник

преди 5 години

За твое разочарование мюсюлманите се увеличават въпреки, че се избиват от християните в собствените им държави! И за още по-голямо твое разочарование християните намаляват и от всички християни най-бързо намалявате вие!Нещо да кажеш по въпроса?

34

Анонимен

преди 5 години

Таркан е турски певец

33

Циник до Османлията

преди 5 години

Ъхъ...ако не беше Отто и до ден днешен из грозните ви пустини, щяхте да се колите за открадната коза! Вместо да се гъзите по аллаха - трябва на всяко вмирисано на npъч кюше да му вдигнете по 1 паметник и да го благославяте! Да не мислиш, че иначе някой щеше да му дремне на чурката - племената ви как се избиват помежду си? Вие сте като апендисита - рудиментарни фосили с претенции! Не ви чистят достатъчно много! Ако изчезнете - света ще е по-светло и приветливо място Османчо-талибанчо!

32

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа!

31

Анонимен

преди 5 години

Някъв турчин пак. Това да си турчин в днешно време ти гарантира постоянното медийно внимание. И, разбира се, предпочитанието на медиите, когато трябва да избират между турския сериал с твое участие и примерно мексикански сериал.

30

Анонимен

преди 5 години

Това което разбрах от новинката е че тези са германски турци.

29

Османлията

преди 5 години

До 28Циниче твойте верски братя са създатели на всички терористични организации! В цял свят създават терористи за да свалят правителства, които да работят за чужди интереси, а не за народа си! Убиват милиони заради петрола! Където терористите им не успяват те самите нападат с фалшиви причини! Както нападнаха Ирак за да открият ядрено оръжие! Докараха им демокрация! По кървави от твойте верски братя няма!

28

привет от Германия

преди 5 години

Да се връща да живее в Турция и жена му да си сложи фередже ! Нали затова повечето турци в Германия гласуваха за султана !Жалко за западна Европа , интеграцията на турците не успя , провалът е 100 % !Няма как да интегрираш хора в демократична страна ,ако преди това те или родителите им са били обект на постоянно ислямско религиозно внушение !

27

Анонимен

преди 5 години

Това поредната турска сапунка ли е??

26

до Османлията

преди 5 години

Затова сме на 111 място по "свобода на словото" - оставят откровено антибългарски коментари - а трият истината! В Нигерия - братята ти по вяра - отвличат, и изнасилват малолетни ученички...правят мутулейшън - режат клитори! В Германия - уж интегрираните турци - колят сестрите си - затова, че гаджетата им са християни!Алахогъзник - е верски фанатик !Там ви е мястото!В Сомалия - където пребивате жени с камъни!И всичко това са Факти!

25

НЕбългарин

преди 5 години

Нормално е българите да плюят по турци на които им се е родило дете, защото те не обичат да имат деца! Това според тях е назадничаво и ги връща в 15 век налЪ тъй братлета? Сега е мУдерно да не правиш деца и да се самозатриваш!

24

Османлията

преди 5 години

До 24А вие с какво сте по-напред от башибозуците и заптиетата?Икономика?Здравеопазване?Армия?

23

House M.D.

преди 5 години

Да му е честито на Таркан (бълг. - ***).

22

до Османлията

преди 5 години

"Българина го е яд, че турците се увеличават, а те от ден на ден изчезват. Научете се от турците как се правят деца, че след някой век ще сте застрашен вид под закрилата на ООН!"----------Българина го е яд, че башибозуци и изостанали заптиета - се опитват да му дават акъл! Като мразите България - събирайте бохчите, и заминавайте за султаната! Страх ви е, че новият султан - ще ви препрати директно в някой зандан! Никой не обича *** като вас! Вероятно и Ерсдухания ви презира!

21

Османлията

преди 5 години

Българина го е яд, че турците се увеличават, а те от ден на ден изчезват. Научете се от турците как се правят деца, че след някой век ще сте застрашен вид под закрилата на ООН!

20

Анонимен

преди 5 години

Тоест опитите са успешни?

19

Анонимен

преди 5 години

Най известния певец е Деян Неделчев Икебаната.