22

До 12

преди 5 години

"Пак на първи ред се говори за банките, а за хората кога!?" БКП с Орешарски фалираха КТБ. Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк-6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка-3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни-2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка-1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Банк-1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк-886 млн.лв.; Търговска банка Елит-819 млн.лв.; БУБ-554 млн.лв. ; БЗПБ-465 млн.лв. и т.н.

21

До 15

преди 5 години

"доверие НЕ ЯМ." Ами, яж жаби!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Поредният гер-бе-растки пара-зит имитира осведоменост, лъже безобразно и говори празни приказки. Защо изобщо канят престъпници в телевизиите и в медиите???

19

Анонимен

преди 5 години

До До 13 Увеличавет се влговете на ОПГ . А останалото е нищета ,разруха ,смъртност етническо прочестване ,некролози ,препълнени гробища ,етническа престъпност закриляна от властта . България е заприличала на гробище .

18

Анонимен

преди 5 години

До До 13 И ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА .

17

До 13

преди 5 години

"при тая пълна бедност и първо място по смъртност в света, каква еврозона бе лъжецо пореден ?"Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват. Увеличават се влоговете и спестяванията в банките и т.н.

16

"България е

преди 5 години

завила, че е готова." Някой би ли обяснил смисъла на този цитат? Еврочервените успяха за 30 години да сътворят по-кухи лозунги дори и от предишния режим. "Безспорен, пореден успех."

15

нов

преди 5 години

Имам чувството че едни и същи хора гостуват по всички предавания на тази телевизия,независимо кой е водещ и как се казват...

14

Аз кредит на

преди 5 години

доверие НЕ ЯМ.

13

annybody

преди 5 години

Дежурният червен *** пак е станал рано-рано, оставям го сам да си пише, сам да си отговаря - нека си поиграе, щом му е забавно, върши работа при индивиди с остро биполярно разстройство на личността.

12

Анонимен

преди 5 години

при тая пълна бедност и първо място по смъртност в света, каква еврозона белъжецо пореден ?

11

Некъф

преди 5 години

Пак на първи ред се говори за банките, а за хората кога!?

10

До 2

преди 5 години

"Каква еврозона ,какъв успех?най бедната странна с най ниски доходи,тези придворни плянпачи само глупости говорят." В България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените! Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват. Увеличават се влоговете в банките. Бедните хвърлят хилядарки...

9

Анонимен

преди 5 години

Не спите гербавите мишки?Минуси слагате?Да не ви е гузна съвестта?Или не знаете какво е това?

8

До Киро

преди 5 години

Не си прав! България постигна успех в отглеждането и производството на тикви. Първо място в света!Даже и тиква за премиер си имаме.

7

Това е

преди 5 години

Само богатите и бандитите ще спечелят от еврото,обикновените Българи ще обеднеят още повече.

6

Киро Скалата

преди 5 години

Много смешно ми става, като чуя, че БГ била постигнала успех в каквото и да било..ама хем смешно, хем тъжно..

5

Н

преди 5 години

И къде той успех интересно с беднотия успех вярно

4

Анонимен

преди 5 години

Успех постигна Орешарски намали дълга със няколко милиона и цената на тока със 5% благодарение на 60-70г комунизъм имаме само 30% задлъжнялост от БВП cега се набухайте у Еврозоната от там се излиза само с краката напреде .

3

Ей

преди 5 години

Този Златев каква заплата взима,той изобщо знаели каква е ситуацията в страната.