71

Наблюдател

преди 5 години

И като им подхвърлят 200 лв. ще им компенсират ли ставането в ранни зори за хранене и доене на животните, безсънните нощи когато са чакали да се родят малките и грижите за тях... Как някои не разбират: в момента се убиват не само животните, а душите на хората...

70

Анонимен

преди 5 години

И от къде този главоч ще вземе 30000 идентични животни, за да замени евтанизираните? Защото, доколкото разбрах, толкова е планирано да бъдат избити.

69

Гробокопач

преди 5 години

При ПП ГЕРБ всичко се решава с пари! Убиваме наред и хвърляме некаква сума за компенсация. Подобно "решение", може да предложи само тотален тюмбел и градско ***, което не е гледало животни. При гледането на животни, има един огромен, невидим, всекидневен труд, даден от самите стопани! Но не е само труда, стопаните дават част от себе си, за да бъде стадото. Затова говоря, за Симбиоза, за едно Същество. Тук се плащат некви 200 лв и толкова. ПРОСТЕСТИ ДО ДУПКА!

68

БГ

преди 5 години

След като имаш информация че дава по 1000 лв научи и къде отиват останалите

67

Shark

преди 5 години

190 лв??? Този се подиграва. ЕС дава по 1000 лв за убито животно, кой прибира разликата, бе Порожанов!!!!!!!!! Защо се мълчи бе, днес избиват овцете и козите, утре ще избият и вас!!!!

66

ААА

преди 5 години

Това е споделил колега, провел разговор с животновъд от Турция. При тях: "Няма унищожаване има ваксинации и отделяне болни от здрави, карантинаТака се действаше и у нас преди да дойде псевдодемокрацията.

65

пак ли

преди 5 години

значи сумите по закон са едни,но закона за богоизбраните българи не важи,те пак ще бъдат галени с перце и ще им се плати над дължимото,за да реват после,че няма такава държава,да наистина няма,българин да си на тоя свят,никой по света не живее така лесно и безгрижно както българите,а и за съжаление видовден не се вижда

64

Yan

преди 5 години

Беше 270, после 250, а сега 190 лв. Какво става? Непрекъснато намалят парите! Интересно до колко ще падне цената на едно евтаназирано животно?

63

Коки

преди 5 години

Този порожанов не може и той да хване нещо, като се върне в София да натръшка всички в парламента. Тогава ще ни убеди, че има болести по животните. Кеф.

62

Как така?

преди 5 години

Като дете всяко лято през ваканцията прекарвах на село,което е на 3-4 км.от границата с Турция! През всимките тези години никога не е имало шах, клане на животни и т.н.! Как така сега с инвазията на талибаните се появиха болестите,като са заболели животни чак в села и гладове на 50-60 км от границата,а оттам не минават талибани? Как така в Турция няма нищо,нали и от там са минали пришълците? Как така са заболели,като се хвалим,че тотално сме спрели напрлива на нелегално преминаващите гланицата?

61

Анонимен

преди 5 години

А за сградите, в които са отглеждани, колко ще платите? Или тях ги забравихте?

60

МИРО:

преди 5 години

ТОВА Е ЕДНА ПАРТИЙНА ШАЙКА ОТ КРАДЦИ,МУШЕНИЦИ,ИЗЕДНИЦИ! ИДВА ТЯХНИЯ РЕД НА ПОГРОМ! НА ОНИЯ ДВАМАТА ГОСПОД ДЕЦАТА ИМ ОТНЕ И СРАМА СИ НЯМАТ!ХОРА ПОМНЕТЕ ВЪЗМЕЗДУ ИМА!!!!ДОЛНА ШАЙКА КРАДЛИВА НЕНАСИТНА!!!

59

Горд Българин

преди 5 години

Горд съм от изкрадените милиарди от банкит есъщо, горд съм превръщането ни в робски кпесотни селяни!Горд съм от тоталния тормоз над хората! Но както казах и по-долу- от това избиване на здрави животни заради някаква измислена болест и последвалия терор над местното население-това ме изпълва с дива,луда гордост! Жорд съм,че ни обясняват *** неща,които никой не вярва,но пък как ги измислят само,а? Горд съм ! Всички действия на народното правителство ме изпълват с гордост!

58

Горд Българин

преди 5 години

Като миждам такива новини-как се гордея,че съм Българин! Като видя как от някакъв дъжд се давят хора ,наводняват се къщи-пръскам се от гордост ! Като *** взимат шофьорски книжки без да могат да четат, като си строят където си искат-горд съм! Като лъжат с години холата с мними катастрофи на роднини и полицията ги паз-горд съм! Като затворници си бягат от затворите по график-голд съм! Ама сега когато убиха здрави животни и се подиграват с бедните хора в Странджа-е, това вече ме изпълни здраво

57

срам

преди 5 години

Това ли е ползата от "успешното ни европредседателство"? Да ни обезлюдят териториите,та да ги населят е "европейските пришълци"? Това ли е възхода,напредъка и прочие? Пълно беззаконие-някакъв си там казал,че МОЖЕ БИ имало нещо!! СРАМ! С такива ли действия ще ни карат да се чувстваме българи? Гордеете ли се с действията си,престъпни муцуни,продаващи държавата и хората за жълти стотинки? Мислите ли,че с тези получени жълтици,целите в кръв на българите ще прокопсате?

56

Анонимен

преди 5 години

Ако животните са здрави,да ги бяха заклали и да продадат месото.Но тогава кой ще купува замраено чесо от Австралия,примерно...Щом няма поминък,няма население в този район.Това е целта на заниманието.Лошото е,че го правят не чужди, а "наши" подизпълнители на антиобществени полъчки.

55

Ментора бай Иван

преди 5 години

Отвратително безотговорни управляващи!Възмутително поведение !Ако не дай си Боже се налага да чакаш спасение и милостиня от такива като Борисов , Порожанов или убиеца на детето Ивайло Московски, Господ да ти е на помощ!Отвратителната група за масови убийства ГЕРБ!

54

Анонимен

преди 5 години

Защо пишете глупости , като не разбирате ! иМА ЗАРАЗА И ЗАКОНА Е ЯСЕН УНИЩОЖЕНИЕ НА ВЪЗПРЕМЧИВИТЕ ЖИВОТНИ И ТАКА ! Просто не трябваше да се допускат камери и хора да снимат евтаназията ! Така е в цял свят , какво ревете , ако болеста залее цяла България тогава какво ще кажете ?

53

Шопо

преди 5 години

ЕС дава по 1000 лева за животно !!! Къде е разликата от 810 лева ???В чий джоб отива ??? За нов остров ,а?

52

Българин

преди 5 години

ГЕРБ е чумата на България. И всички във властта през последните 28 години.