15

И у нас

преди 5 години

Т.Ж. преди около 50 години е предприел самодейна заселническа дейност, като е докарал тук неколкостотин хиляди екземпляра от друг етнос, с ценностна система и културни традиции, коренно различни от тези на българите.По този начин е увеличил населението на страната ни с 5% по онова време.И в резултат на това, оттогава до днес имаме огромни проблеми!

14

Име

преди 5 години

и още нещо, като факт: точно евреите са онези, които врещят до припадък за свят без граници, а тяхната ограда надминава всякакви реални граници. дори тези на гдр.

13

Име

преди 5 години

англия и америка са колонии на израел, такава е и германия. ако проследим исторята на парите, ще забележим, че израел обича игрите със заселниците. не ги приема при себе си, но ги праща на европа с пари на уахабитите. уахабитите и ционистите са братя по оръжия. и по тероризъм. и по безбожие.

12

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години бях по стечение на обстоятелствата в Рамала -Палестина!Таксиметровият шофьор се оплакваше през цялото време за оградата!При нас терористите са само 5процента от населението ,казваше той!Не е правилно да има ограда!Тогава му казах ,ако ти убият детето някой от тези 5 процента ,за родителя ще е 100 процента !Плюс това не съм чул арабин живеещ в Израел да иска да се върне в палестинските територии !Здравеопазване ,социално осигуряване ,работа!Друго си е в Израел !

11

Анонимен

преди 5 години

Палестинците трябва да предложат на ООН да построи ограда по Западния бряг. Защо палестинската автономия има ограда само по Ивицата Газа? Много са глупави, още по времето на Клинтън можеха да имат ограда и държава. И армия, с която да пазят оградата да не влизат отвън селяни.

10

Анонимен

преди 5 години

До анонименИСКАТ НО РУСИЯ НЕ ПУСКА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ И ЛЪЖЛИВИ ПРЕТЕНЦИИ

9

анонимен

преди 5 години

Защо не пишете,че 40000 еврей искат да се заселят в Крим те са живеели в крим до разпада на ссср след което са избягали от Украйна.Сега те искат да се върнат в Крим защото е по добре от това когато е бил в Украйна и казват,че еврейте са били най голямата етническа общност в Крим с пъти по голяма от татарите.

8

Анонимен

преди 5 години

КОЧИНИТЕ ПАДАТ, ПАДАТ ОТ НЕБЕТОКОЧИНИТЕ ПАДАТПАДАТ ОТ НЕБЕТОКОЧИНА ПАДНАИ СЕ РАЗПАДНА

7

Анонимен

преди 5 години

Искат да натикат всички палестинци в Ивицата Газа. Там не строят, сложили са ограда, пазят я. Защо не сложат ограда по Западния бряг? Ясно е какво искат да постигнат.

6

Анонимен

преди 5 години

Без сащ няма израел. Със сащ има велик израел, който лежи върху 1/2 част от сирия ирак сауди арабия че даже египет. Обач краварите може да фалират с този дълг или Гоите там да се осъзнаят.

5

До 4

преди 5 години

Почакай между 1 и 2 години и ще разбереш. Ротшилдите са се отказали от проекта наречен Израел. Той изигра ролята си.

4

Анонимен

преди 5 години

до 3Брех и как точно ще стане? :))

3

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на Палестина не след дълго ще бъде решен. Израел ще престане да съществува.

2

Анонимен

преди 5 години

Палестинците не разбраха ли, че Путин е безгласна фигура за тяхните проблеми. Неговата сфера достига до средата на сирийската пустиня !

1

Анонимен

преди 5 години

И Путин си го премести понеже друго няма какво да направи.