120

аз.

преди 5 години

Не съм от никоя *** и крадлива партия в БГ. и като напълно неутрален гражданин , незнам защо ми минават едни такива мисли, че се подготвя огромен внос на месо от чужбина.Явно наближава период в който някоя държавица ще си подменя резерва а БГ. е чудесна за такива операций. Европейците сигурно дори си и плащат да си изхвърлят старите мръвки тук-тук където пък ние срещу солидно заплащане ги изяждаме с удоволствие .

119

До 107

преди 5 години

"Преди 89г поголовието на стадата от едър и дребен рогат *** беше близо 1милион"И сега са 1 милион, а са евтаназирани само 4000 вредни и опасни животни. Иначе ще пламне цяла България и ще гледате родно производство на месо, мляко, сирене, кашкавал и т.н. през крив макарон. Стига сте крякали и подскачали без причина, че ставате ужасно досадни червени саботьори.

118

До 86

преди 5 години

"Кое се подобри в България?" Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища..., построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н. Всичко естествено е шега и го направи ГЕРБ за 6.5 г. Само намали заплатите, дадени от БКП/БСП.

117

До 111

преди 5 години

"Време е Б С П да вземе нещата в свой ръце." О, ужас! БКП/БСП заедно с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти:Бизнесбанк-6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка-3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни-2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка-1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС ***-1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк-886 млн.лв.; Търговска банка Елит-819 млн.лв.; БУБ-554 млн.лв. ; БЗПБ-465 млн.лв. и т.н.

116

3M

преди 5 години

Избиха електората на курнелинка, ужас!

115

Ела

преди 5 години

Приятелю за видиш колко все по-добре се живее, и то в столицата, в Младъст не може да припариш до блока си от коли. В провинцията сам може да провериш какво е. Ако не си платен демагог, значи си отчайващо глу поват.

114

До 35

преди 5 години

"Хората бягат заради мизерния стандарт на живот . Виновни са мутрите и ГЕРБ." Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват. Увеличават се влоговете в банките. Купуват се нови и модерни жилища. При соца - панелки.

113

Я па ти...

преди 5 години

До Авицена 111 Ех мечти , мечти ! И ненормалници , и ненормалници.

112

Не искам!

преди 5 години

Не искам внуците ми да пият мляко от района с чу.мата! Не искаме да ядем месо оттам. Не искаме сирене и кашкавал, произведени от млякото на животните, намиращи се в огнището на заразата. Кой ще ни спаси и предпази, за да не се укрият и продадат заразени животни и продуктите от тях??? Хора, бъдете нащрек, защото тази чу.*** е много заразна, опасна и смъртоносна. Жал ми е за животинките, но няма как. Заразата трябва да се спре и да не се разпространи навсякъде в България!

111

Не трябва

преди 5 години

Кауъфе герберастки, вече се разбра, че това френското не е лаборатория, а някакво НПО. Стиига с вашите плитки помии, на всички им стана ясно колко сте некадърни. Този път излитате, вероятно завинаги.

110

Трябва

преди 5 години

Виждам, че тук пишат лъжци! Турция е обхваната на много места от тази чума, която се е пренесла и в България. Лабораторните изследвания за нашите животни, направени във Франция го доказват. При това положение си има правила. И на мен ми е мъчно, че някои животни ще бъдат евтаназирани, но това е правилно. Огнищата на зараза трябва да се премахнат. Признаците на заразата не се проявяват веднага. Да не искате да пламне цяла България??? Тогава ще ни блокират всичко - месо, мляко, сирене, кашкавал..

109

Авицена

преди 5 години

Отлична идея.Разследване трябва да има ,защото в България освен целенасочени глупости друго не се прави.Как може такова кощунство.Даотнемат препитанията на народа,на бедния български народ.Какво ли не правят ГЕРБ за да унищожат страната ни.Утре ще започнат и народа да избиват.Та те го унищожават с измислените храни със лошото здравеопазване и т н.Докога?Най вероятно ще се наложи Априлското въстание в действие.На народа му писна вече от куриерските мутри.Време е Б С П да вземе нещата в свой ръце.

108

2234

преди 5 години

Да *** дано ГЕРБери родоубийци долни и.Цялата мъка на болния, смачкан народ да я платите

107

аладин

преди 5 години

има животни има проблемняма животни няма проблем следваща мярка има хора има проблем няма хора няма проблем сега питам чий са тези гениални мисли и дали са актуални още

106

стар комунист

преди 5 години

За съжаление след 89гразни *** се разпореждат с живота и поколенията на българите.Тези профани обричат нацията на загиване.

105

стар комунист

преди 5 години

Преди 89г поголовието на стадата от едър и дребен рогат *** беше близо 1милион а за птиците много повече и този брой се увеличаваше и подновяваше непрекъснато с нови породи,които са по-млеконадойни и с по-голяма маса месо.Сега са унищожени дори и основните стада за отглеждане на породите от които се попълваха фермите по селата.Сега е жалка история в цялата страна всеки ''фермер'' внася животни каквито и колкото му скимне важното е да цоца пари от програмите. Пълен хаос е в държавата.

104

Ветеринар

преди 5 години

До ААКогато се появи клиника ще е късно ! Оставете хората да си свършат работата

103

АА

преди 5 години

До ВетеринарКъде е заразата бе ***, тва питат хората!!!???!!

102

МИРО:

преди 5 години

БРАТЯ, РАЗБЕРЕТЕ:ВСИЧКИ,СЕ СПЛОТЕТЕ!!!В РЪЦЕ СЕ ХВАНЕТЕ!!!И БОЙКО СЪБОРЕТЕ!!!БРАТЯ,призовавам,Ви,за правилно мислене!!!Всяко нещо се прави с цел и не спира до тук!!!Всяко нещо води до:ДРУГИ ПО-ГОЛЕМИ ПОСЛЕДИЦИ! ИМАМ В ПРЕДВИД ИЗБИВАНЕТО НА ХИЛЯДИТЕ ЖИВОТНИ!

101

До 110

преди 5 години

Ставате досадни с тази настървеност "нинова" за власт! Колкото до подмазвачите от ГЕРБ, всичко е ясно...За "конграджулейшън" и народа си ще продадат!