8

...

преди 5 години

До А беМисля, че не си рабрал правилно статията - става дума за елиминиране на нуждата от тестване върху живи същества, а не обратното. Или всъщност така като гледам написаното по-скоро не разбираш реалността но това е друга тема

7

А бе

преди 5 години

Необходими ли са опитите върху животни,след като може да се правят опити направо върху хора?Вижте какво се случи в Сирия-ИД плени множество хора,които продаваше за части на Израел.Значи е възможно да са ползвани и за експерименти.Ама не е нещо ново-справка нацистка Германия.Накрая да не се окаже,че и Менгеле е бил евреин като Хитлер???Всички нацистки учени бяха усвоени от САЩ без никакъв проблем и там продължиха по същия начин.

6

Анонимен

преди 5 години

Токсичността хубаво, а ползите? А непредвидимите дългосрочни ефекти?

5

Анонимен

преди 5 години

До 4-и нали точно от Щатите някакъв специалист по компютърни симулации каза, че нямат никакъв шанс отровените и те взеха, че бяха спасени. Което породи още повече съмнения.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоз компютър помирисвал ли е Новичок ?

3

Анонимен

преди 5 години

Поредната веганска простотия, опитите с животни остават.

2

Опитай с хипертоник

преди 5 години

български.Предимства:1.Абсолютно безплатно;2.Дори да го отровиш, той няма къде и пред кого да се оплаче;3.Няма български съд, който да осъди отровителя;4.Статистическата грешка се свежда до минимум,тъй като броя на опитните екземпляри е около половин милион;5.Мишка и компютър не могат да говорят;6.Несравним е опита на българския хипертоник-от това да му уцелят лекарството до това да намери заместител;7.Комуникацията между хипертониците обхваща по-мащабна мрежа от Интернет.8.Не се бъгва.

1

Анонимен

преди 5 години

Учени от Балтимор разработват токсични отрови, които тестват със компютър разработен от тях самите, а после върху двойни руски агенти.