8

Анонимен

преди 5 години

До BotoКакво не-полезно виждаш в коментар 1?Щом като е нарушено правило, значи има някаква причина и е по-добре тя да се знае. Ами ако е агресивен пс.болен, а не му личи и някой, като го разпознае благодарение на снимката, понечи да го хване под ръка, за да го води в РПУ? Всичко може да се случи!Защо да не питат хората?

7

Анонимен

преди 5 години

Дядото е намерен.Жив и здрав.Пише го в други сайтове.

6

Хм

преди 5 години

До Анонимен 5"Полицията издирва Асен Асенов от София. Виждали ли сте го?"

5

Анонимен

преди 5 години

Близките му ли го издирват или полицията? Страда ли от някакви заболявания или е, някаква забежка?

4

annybody

преди 5 години

Добре е да оставяме бележка с адреса или телефона в джобовете на всяка дреха - за всеки случай. Мой приятел загуби баща си, тия 72 часа ги забравете, просто се взирайте във всеки по-възрастен човек, когото не познавате, нищо чудно да помогнете.

3

Анонимен

преди 5 години

И аз не съм го виждал

2

Boto

преди 5 години

А има ли значение дали страда от нещо? Или трябва да има драма?Ако някой го види ама не да минали 72 часа пък да зачака щом не е минал срока след който се търси.Не разбирам желанието на хора да пишат коментари, които нито една полезна дума не се среща в тях.

1

Законът ли сеПромени

преди 5 години

Нали, когато изчезне пълнолетен човек, издирването започва едва след като е бил в неизвестност не по-малко от три денонощия?Този господин е в неизвестност само от едно денонощие. Каква е тогава причината да започнат да го търсят? Да не би да страда от амнезия или има някакво друго тревожно обстоятелство?