20

ПоправкаНаПоправката

преди 5 години

Да ви имам проблемите!

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПоправка: международната, не международната

18

Анонимен

преди 5 години

Всяка година коледната ваканция става все по-трудно кратка! Никога не е свършваш на 1 януари! Пак поредното недомислие! По-добре децата да починат още 2-3 дни след празника, а ако семейството посреща Новата година на друго място? За какво са толкова дълги ваканциите около 1 ноември и международната. По-добре е да са по-кратки, по 2 дни, а след Нова година децата да почиват повече. Депутатите колко дни ще си гласуват по празниците? Ще почнат работа най-вероятно около 15 януари.

17

Анонимен

преди 5 години

От година на година става все по зле! Коледната ваканция до 1 януари. Всяка година скъсявате с по-малко ваканциите на децата., заблуждавайки ги че са все по големи. Предишни години сме почивали до 7-8 януари. Срамота!

16

йори

преди 5 години

И каква е тази велика дата! Да чуем!

15

Анонимен

преди 5 години

Отново ще започнат спекулациите, че българските ученици имали най-много ваканции. А някой погледнал ли е календар за да види, че в тях са включени събота и неделя. Кой ще обясни на хрантутниците в МОН, че според КТ това са неработни дни и няма как да се учи. Явно целта на министерството е да се внушава на обществото, че учениците имат такива знания, заради много неучебни дни/ваканции.

14

До аз

преди 5 години

Пък и гледам,подписал си се аз.Самовлюбен човек,а и за това ли знаяттолкова учениците.Просто е добре и нас държавата да ни помага ,само плащаме данъци.ПитаЙ Как е в провинцията. Наскоро ми разказаха случай, в който само ***.За се возят в училищните автобуси.Другите не можели и си плащат по 60 лева за карта

13

До аз

преди 5 години

Ярък че си учител.Как без учебници по математика,език или преподаваш на ром четата. САМО при тях искат 2 тетрадки

12

Аз

преди 5 години

До До азУчител съм, искам от учениците да имат две обикновени тетрадки от 40 или 60 листа, нищо повече и учениците ми винаги изкарват много добри резултати на НВО - 7 клас. Така, че всичко си зависи от детето, ако му се учи и без учебници дори може.

11

До аз

преди 5 години

Електронните си ги искат за да им са по леки чантите.Ако нямаш пособие или учебник ти се отразява на успеха.За учили щата които говориш са за братята скандинавци,иначе навсякъде е по друго.Влез в час и не се прерай

10

Аз

преди 5 години

До До азЗащо му е на детето електронен учебник. Доколкото знам тези учебници трябва да се използват в часа, за да е по-интересно преподаването и учениците да усвояват материала по-добре. Разгледал съм електронни учебници по някои предмети, не се различават от тези на хартия. А за другите материали всичко зависи от учителя, ако учителя иска, но иначе не са задължителни. Така, че протестирайте пред учители, които искат прекалено много.

9

Симо

преди 5 години

Тъкмо 7-ми клас ще имат повече време за учене.

8

До аз

преди 5 години

Сега знаеш ли как са нещата?Малко по различно е.Не отричам, в сек да си гледаш децата.Но не може миналата година за 2 ученички 5клас да си купувам учебници 260 лева,само 1 Ел. учебник е 160 лева. Отделно са тетрадки и други пособия плюс стол плюс всеки месец поне още 20 лева за Ксерокс и, и други като шкафчета...Към учебниците има тетрадки,и тях купуваме а те са по всички пред мети най евтината е 6 лева.

7

Анонимен

преди 5 години

Не се оплаквайте от сега по-голямо хрантутене на учениците в училище никога не е имало.

6

Аз

преди 5 години

До ВЕКИма училища, в които държвата плаща половината цена за обяда на всички ученици, независимо от етническата им принадлежност. Освен това учебниците сега са безплатни за учениците до 7 клас, преди години си ги купувахме.

5

ВЕК

преди 5 години

До АзДо някъде си прав, но нашата държава дискриминира нашите ДЕЦА и за тези години не сме получили нищо за тях, защото доходите са ни малко над 1000лв. Значи за циганчетата има държавата а за нашите и то от нашите пари......НЯМА!!!

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

50 000 първолаци. От тях 29 000 ромчета. 90% няма да отидат на училище. 10 000 етнически българчета, от които над 50%ще избягат в чужбина след 11-ти клас. Какво бъдеще има България ?

3

Аз

преди 5 години

До дъщеря ми има именТи да не искаш държавата да ти храни детето. Какво са 100 лв. на месец за храна. Може би ти даваш повече за алкохол, цигари и кафета, но това не се брои.

2

дъщеря ми има имен

преди 5 години

Дъщеря ми има имен ден.Отново ще ни искат по 70 лева за калпак,на ли учебниците са безплатни.Като сложа и хапване в стола за 100 лв на месец,и други разходи,защо ли българите не раждат?

1

17 Септември

преди 5 години

На най-великата дата !