21

Анонимен

преди 5 години

В РЗИ не работят нищо.Пълни ***.Безсмислена струхтура.Закривай!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17: от 20 г. съм ходила на този плаж, защото е единствения НЕпренаселен и със страхотен, плитък залив. На море. Не живея там. И не мога да се оплача от болежки, свързани с това. Но ако тази т.нар. завишена радиация ще отърват това място от расипията- да го обявяват за каквото решат. Така поне "лешоядите" ще стоят на страна....

19

Румен

преди 5 години

Който говори истината бива уволнен! Ако не млъкне,му палят колата.Ако пак не млъкне го пребиват.Тази жена излезна много схватлива.Те я уволняват,тя се извинява!Ако бяхме Англия, щяхме да обвиним руснаците...Замерванията на плажа някой видя ли ги? Не,нали?

18

Анонимен

преди 5 години

А нямали да се намери един журналист независим в тази държава който да отиде да замери и да каже каже каква е истината. Приборите за измерване не са толкова недостъпни.

17

Анонимен

преди 5 години

Радиация във Вромос, има.50 пъти над нормата.Това се знаеше преди месеци от държавните власти,има и проби доказващи това, но жителите на Черноморец предпочитат да светят,вместо да загубят пари. Там са се изтичали водите на мината, в която е имало уран. Освен уран, във водата и пясъка има и радий. Хвостохранилището,където държат радиоактивния пясък също е близо.Кракът ми няма да стъпи по Южното Черноморие,повече.

16

Alaki

преди 5 години

O, i imeto mu takova na tosi pliaj...kato ot olimpiiska riviera po dobiv na urania...

15

стефчо

преди 5 години

караха ни да трепем паткани с въздушна пушка,да тренираме фитнес със стирката първите месеци. Хаха добри спомени...

14

гого

преди 5 години

госпожата да не мрънка, а като прави изявления да мисли на кого помага и кого порязва....

13

:):)

преди 5 години

стефчооо те във военноморската база тогава и да донесеш една кофа компресия от машинното на кораба са ти казвали , но ти колко си донесъл

12

стефчо

преди 5 години

През 1991 г служих в военомрската база Атия. Още тогава ни съветваха да не ходим тоя плаж и се знаеше че има радиация . От близката мина "росен" там камионите изхвърляха пясъка и отработената руда.

11

Анонимен

преди 5 години

Който говори неудобни истини в България най-често бива дисциплинарно уволнен.

10

Анонимен

преди 5 години

Този плаж е на метри от руската територия.

9

Анонимен

преди 5 години

Значи госпожата не е сгафила, а някой журналист който чул едно, а разбрал друго.

8

Анонимен

преди 5 години

Има ли протоколи за извършени измервания или това са само приказки. Ако има, защо не се предоставят или публикуват, за да се реши тоз въпрос окончателно, а не да се вадят периодично скелети от гардероба.

7

дедо на 95 г

преди 5 години

Хора тези глупости дето ви ги пишат тук за гробове и други простотии са маловажни!ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В СТРАНДЖА -ИЗБИВАТ СЕ НЕЗАКОННО ЗДРАВИ ЖИВОТНИ,ЗА ДА СИ ОТИДАТ И ХОРАТА- ОТ ЕВРОАЛКОХОЛИЦИТЕ Е РЕШЕНО ДА ДОЙДАТ ЧУЖДЕНЦИ! БЪЛГАРИЯ УМИРА БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАЗНИ ЕВРОГЪЗОЛИЗЦИ,КОИТО ЩЕ СИ ДИГНАТ ***.ЛАТА ДА СИ ЯДАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ !СТАВАЙТЕ,ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЖИВОТНИТЕ И ХОРАТА ОТ СТРАНДЖА!

6

Kore

преди 5 години

Wow, takav nadpis ima tasi sutrin i na plaja do Paradise otel...oi, oi, oi....seriozen uranov italianski biznes za miliardi evro...

5

Анонимен

преди 5 години

за камерите има ли направена обществена поръчка? Ако са я уволнили заради камерите, но не са съобщили за това престъпление, значи по смисъла на закона го укрива и носят наказателна отговорност

4

Анонимен

преди 5 години

И после се чудят защо не им вярваме! И само уволнение? Кой ще плати за проваления сезон и причинения страх на хората?

3

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Истина е ,че има радиация от изхвърлените отпадаци тан!!Това се знаеше още от соца!И замерванията са правелни ,че има радиация там!

2

Анонимен

преди 5 години

Типично по ченгесаросуджушки. Трябва да се мълчи за проблемите и неудобните се отстраняват. Радиация в този залив има и то със завишени нива, като това е от години, понеже мина росен, ползваше морето като хвостохранилище. Но всички мълчат като бит симпатизант на дъгата.