18

Анонимен

преди 5 години

Бежанският поток от Близкия изток може да е намалял но не е спрял.Ердоган ги пуска на по-малки порции да не бие на очи.Трябва да се затворят центровете за такива пришелци в България и незабавно депортиране.Африканци пък изобщо не трябва и да се допускат у нас.Пътят им е към САЩ при братята им афроамериканци.Арабите пребиваващи в България вече трябва да си заминават Войната в Сирия свърши,пребиваването им тук също.Време е да възстановяват държавата си.

17

Анонимен

преди 5 години

Суджука ще оправи нещата.Той ни води към светло бъдеще.

16

Анонимен

преди 5 години

Преекспонирахте го бежанския проблем, за да набутате патриотарите във властта. Истинските проблеми са покрити с гъста мъгла. И във властта кой от кой по - ***

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя ББ ми е толкова жалък.Викне го оная изтрещяла бабичка в Германия и той се счупи да и се мазни.А тя е политически труп.Бивша комунистка-агент.Почти всички политици я презират.Дори Доналд Тръмп я счита за ментален инвалид.По-добре да се целува с Корнелия Нинова -ем е българка ем е по-млада.Танте Меркел си е едно изкопаемо на автопилот -последна команда 'свобода за негpите"Навремето така им промиваха мозъците в Германия че бялата раса е нискокачествена и бъдещето е в получовеците на социал.

14

Анонимен

преди 5 години

DA GLEDAT SALVINI I ORBAN KAKVO PRAVI A NE SOROS I PROBLEMA E RECHEN

13

123

преди 5 години

Не може всеки главорез от Африка и Близкия изток да идва в България да казва аз съм бежанец и БГ да му дава статут. *** Борисов незабавно трябва да бъде свален от власт.

12

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог-пояснение - България би трябвало да налага вето до дупка за членството на Северна Македония в ЕС че и в НАТОИ от какъв зор?!

11

annybody

преди 5 години

Дежурният *** много рано се е излюпил днес, поне да беше малко по-умен или по-добре осведомен, човек може и да обърне внимание на сайта ви, но заради двама-трима *** просто не си струва вниманието.Хубав ден!

10

Анонимен

преди 5 години

Подписал е лично едни документи, както са го изкомандвали пак от ЕС неговите " приятели " Меркел и Юнкер, а у нас говори друго.... Лъжите му нямат край!

9

Башка Луд

преди 5 години

Кажи си Бой...Винету, кажи си, какво обеща на мама Меркел?Колко ре.зани бердани ще приютим? Колко нежелани в Германия, неграмотни камилари, неможещи друго, освен да разглобяват калашник и на сън, ще направим наши сънародници? Колко муджахидини ще настаним тук и колко още непригодни към цивилизования свят, внуци на човекоядци, ще трябва дя изхранваме, обгрижваме и ще внимаваме да не засегнем?Кажи ни, поне да знаем!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Не за бежанците, и не за Западните Балкани искам да Ви питам, господин Борисов ...За БЪЛГАРИТЕ искам да питам !Как са ?Добре ли живеят по време на вашето управление ?Множат ли се или ЧЕЗнат ?

7

Д

преди 5 години

Ес в българия и какво стана друго интересно какво се промени бяхме бедни и остонахме

6

Анонимен

преди 5 години

Боко Интелекта ще реши проблемите на ЕС, Африка, Южна Америка, Западните Балкани и Близкия изток, НАТО и ООН само проблемите на българите не мое реши.

5

Некой

преди 5 години

Аман от комунисти и милиционери! Аман от Бойко и Корнелия! Най бедни сме, най умиращия сме! Ние сме и нацията с най много актове на глава от населението в света!

4

Анонимен

преди 5 години

Това са лекари, инженери архитекти бягащи от сабята на ИД. ИД са разгромени от Велкия император Путин могат да се връщат, който иска по-добър живот да се връща в страната си и да се бори за него, а Плевнелиев и Тиквата да благодарят на Путин, че ни отърва от мигрантската криза.

3

Jels

преди 5 години

Bg medii sa mafia, kriat imenata na kradcite na bg turisti, korumpiranite hazartni bosove, a patriot Valeri, patriot Volen i volnia Vaselin Mareshki kade se skrili? Ujkim boriat sadebnata korupcia v rbg...menteta....uuuuuu! Sultan Osman mnogo zor imal s tea kradlivi bulgari...vai, vai...

2

Анонимен

преди 5 години

Боко Популиста 3 седмици се хвали със Западните Балкани сега ще бори мигрантите пред камерите от студиото, 10 год се държи като на предизборен митинг.

1

Питам

преди 5 години

А защо не започне озаконено прибиране на органите и биологични продукти, а на животните ще се дава друга храна?