23

.........

преди 5 години

.... и сега докато една директорка се чуди как да се изявява по медиите, близо 60 деца ще трябва да пътуват по час за да ходят на училище, в което и да научат нещо. И това само защото са се родили от неправилния етнос- българският.

22

Анонимен

преди 5 години

Училището се посещава само от деца от малцинствата - всъщност само от едно малцинство. Районния полицейски инспектор има офис в сградата. Тъй като нямаше деца в квартала, директорката реши да записва скандинавчета които дори нямат регистрация в София и ей ти резултата - нон стоп рекламира училището по разни сайтове, то си стана *** училище

21

Анонимен

преди 5 години

Българин и етнически българин е абсолютно едно и също! Не е нужно да слагате терминът "народностен" ("етнически" - на гръцки) пред народността на човек. Ако някой е от ЧУЖД произход, то той НЕ е българин, дори и да е с българско гражданство.

20

Анонимен

преди 5 години

От малки започва разделянето и после се защо не се уважават а се мразят децата ,при нашето време нямаше такива работи,всеки си ходеше във кварталното училище и си имахме приятели от всеки етнос.

19

Анонимен

преди 5 години

До Аз 13Това е истината- училището не може да събере ученици. Догодина ще са още по- малко. Следва съкращение не учители. Да дойде Такева да реве, че нямало учитили и да агитира абитуриентите да записват ВУЗ с педагогика.

18

Да не дава заплати

преди 5 години

Каго 90% са ро*ми няма да идват на училище и учителите няма да вземат заплата. Сигурно това иска директорката. Тя иначе като директорка заплатата си я взема.

17

Анонимен

преди 5 години

Директорката прави реклама че 59-о училище ще раздава дипломи за неграмотност което право и дава делегирания бюджет, защото това е целта на МОН-унищожаване на образованието и бълване на неграмотни с дипломи.

16

Анонимен

преди 5 години

90% и отгоре ромчета, каква идилия ни описват само. Още малко и ще ни кажат, че така трябва да се развива България. Само ромчета, а българчетата в чужбина или неродени. *** ти и бъдещето.

15

Ко стаа

преди 5 години

.....Училището е обявило прием на две паралелки в първи клас. Има интерес обаче само от 23 деца всички ромчета, въпреки че според данните 84 деца от квартала би трябвало да се запишат във "Васил Левски".С две думи - Отчаян опит на директорка да събере нужните и първоклацници и отчаяни родители знаещи какво е да се живее с роми и правещи опити поне в училище децата им да нямат досег с тоя етнос . Защо ли ? Липса на толерантност или горчив опит.

14

oOo

преди 5 години

Бягайте от България! След 1-2 години ще забравиш и майчиния си език.

13

Аз

преди 5 години

Училището не може да събере ученици, пред закриване е затова му правите реклама, само че лоша

12

Анонимен

преди 5 години

Коментарите под статията опровергават твърденията в статията :)

11

Странно...

преди 5 години

...всички етноси равни, а българчета в школото няма....

10

Некъф

преди 5 години

Правете се на толерантни, правете се. Като ви цъфнат на вратата със ножовете друга песен ще пеете. Лошото е, че ще го отнесат децата ни заради някакви полухора от НПО-тата мислещи се за богове.

9

Анонимен

преди 5 години

Ужас, никога няма да си запиша децата там.

8

annybody

преди 5 години

До Анонимен 2, 6, 12 - един и същПърво научи азбуката - това ще ти помогне донякъде и да мислиш, пък после се опитай да пишеш.Това, дето го пишеш за обичта, е вярно - да си видял или чул за страна и хора, където обичат такива като тебе?

7

Елемаг

преди 5 години

"Житан"-а са на практика и те бежанци,в случая ни дават за пример пълно училище с бежанци.Някой нещо да не е разбрал?

6

Анонимен

преди 5 години

*** да се интегрират ,тоест да спрат да "берат" кокошки , а да се научат да прибират милиони или да бъдат честни ,бедни и глупави.

5

:-)

преди 5 години

Пропаганда, тип "Работническо дело". Защо ромите са мразени и в другите държави освен България? Не може всички да са ксенофоби, а те - невинни жертви!

4

Анонимен

преди 5 години

И между другото какви са тези дето пишат на шльокавица?Ами вие самите не искате да ви обичат. Вие самите правите така, че да ви мразят. Вие самите всеки ден, всеки час го правите. И не само в България, а навсякъде по света, като се каже вашата народност и хората изтръпват.Има и свестни сред вас, но мнозинството сте си такива, така ви харесва, вие не искате да се променяте, искате да сте си такива, да берете, да се возите гратис, да не учите, че е трудно, да не се развивате,да си седите в калта