25

ммммммм

преди 4 години

Т.н. здравни осигуровки дефакто са държавен рекет. Поне да ги кръстят данък и да не ги изискват от безработни. ОК, плащаш почти 300 лв на година, като единствената "полза", която повечето хора имат от това е по 30 лв отстъпка от цената на 3 пломби. Когато се наложи за нещо по-сериозно - ходи си вади направление и нататък по мъките - ако успееш... и накрая отиваш на частно. Но не е ОК, че ако не платиш рекета, хем нищо не получаваш, хем продължаваш да го дължиш с лихви за години назад!

24

Анонимен

преди 5 години

Този закон е чист рекет изнудване,кражба.Само вноски по лична партида трябва да са задължителни.

23

Ана Тема

преди 5 години

До къде ни той докара само- ДрагалЪвския крадлив ***!?Хем държавата изкорми,хем народеца окрал!

22

Кума Лиса

преди 5 години

С такива приоми що се стигне да играта ,,Убий доктора,,

21

Въпрос

преди 5 години

А какво става, когато си свалиш номерата и бракуваш МПС-то? Кой проверява тогава дали си платил здравни осигуровки?! А ако "продадеш" колата за скрап на фирма и после друг я купи от фирмата за части и вземе, че отново иска да я регистрира?

20

аман от мафиоти

преди 5 години

Проверки доказаха че мед мафията и тн МИнистерство на здравеопазването не им пука ..на крадените милиарди годишно от народа

19

МЕд мафията убива

преди 5 години

АМАН от нагло престъпната медицинска мафия..Отровиха милиони БЪлгари с хлор токсична канцерогенна вода за да ги лекуват за яки пари. .НА първо място в света сме по убити с рак,инфаркт,инсулти и диабет..

18

sonoio

преди 5 години

Проста държава с прости закони, но не само населението е 80% *** , почти 100% такива ни управляват

17

Анонимен

преди 5 години

ще се отвори много работа за адвокатите отсега потриват ръчички доволно и се радват на простотията и неграмотноста на бг политици и чиновници всяко едно дело за такъв случаи ще бъде спечелено от съответният гражданин за сметка на държавата защото никъде в закона не е казано че е задължително а регламентирано правило както каза един господин по долу и никои няма право принудително да ти иска тези пари

16

Емигрант

преди 5 години

Малко са Ви парите ,които изпращаме към България ,та искате още да ,,цоц***те !!! Ненаядохте се ,бе ,ненаядохте...

15

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Когато държавата се управлява от хора с милиционерско мислене като ГЕРБ и Валери Симеонов, тогава се стига до такива правни абсурди и безумия.Скоро ще решат, че българинът няма право да бъде погребан, ако не си е платил пенсионните осигуровки например ...Така е, когато държавата, която управляваш е без действаща икономика и за пълненето на бюджета разчиташ само на санкции и репресии срещу гражданите и.

14

некой

преди 5 години

беше свил 1.6 милиарда лева от Здравната каса , ко стана с тия пари ,бе

13

Анонимен

преди 5 години

И какво лошо има да си плащат осигуровките?

12

Анонимен

преди 5 години

Вземаш сирийски паспорт, лекуваш се безплатно като бежанец, после си продаваш имота със сирийски паспорт и бягаш в ЕС и не се връщаш в бг.

11

Анонимен

преди 5 години

Тялото на anny, е гламаво ченге, което сега е дежурно, драпа си макарите, или си пощи катерицата, чака пенсията на младини и си пише в нета, с парите на данъкоплатците.

10

Анонимен

преди 5 години

Нямам имот за продаване в България. Нямам здравна осигуровка в България. А щом така стоят нещата няма и да си губя времето да инвестирам в България. Аде чао

9

Uncle Gosho

преди 5 години

А ако си закупите билет за кино и имате неплатена глоба за паркиране, ще се отнема свидетелството за управление на МПС. Ако се качите на автобус, но не сте си платили такса смет за 1/18- та идеална част от къщата на пра- свяко ви в Мизия , незабавно ви свалят от автобуса. Ако не си предплатите данъците на жилището за 5 години напред, жилището се конфискува.

8

annybody

преди 5 години

До некойЗдравната осигуровка е въведена в България още през 1918 год., след това - през 1998 г. започва да действа НЗОК с началник Софиянски, а Гробаджиите се създават едва през 2005 - теб какви дивотии те тресат?Фалшивите новини си ги измислят такива като тебе, аман от неграмотни *** - защо изобщо ти плащат?

7

Анонимен

преди 5 години

Това е за да се събират пари. Хиляди са в чужбина, докато си вземе формуляр, че се осигурява накъде....ехе и айде плащай.

6

некой

преди 5 години

Пълна тъпотия по 'герберски'!Много хора с добри доходи не ги плащат тези 'осигуровки' защото никога не ги ползват! Те не знаят в коя 'поликлиника' са регистрирани, нямат 'здравни книжки' и 'домашен лекар' Така или иначе не ползват това "безплатно" - 'нещо' (не намирам друга дума да го опиша). Защо някой трябва да плаща за нещо което не ползва? Къде е комисията за защита на потребителите? Къде е някой печен адвокат да го вкара в Европейския съд?