21

МИРО:

преди 6 години

БРАТЯ РАЗБЕРЕТЕ:ВСИЧИ СЕ СПЛОТЕТЕ!ВЪВ РЪЦЕ СЕ ХВАНЕТЕ!БОЙКО МАХНЕТЕ!!!

20

11

преди 6 години

Не яжте млечни продукти и няма да имате зъби, за да ядете свинско. А и няма да можете да ходите, щото кокалите ви няма да имат калций.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен14Тревата не се яде, а се пуши.Утехата на пенсионера - месце от зоомагазина, не върши работа - имам познати улични котки и кучета, които дори не го повмирисват, обръщат глави и на кренвиршите, харесват само месцето, дето ни е останало от вечерята снощи.Мляко пият само по-младите, родителите им изобщо не се връзват - *** росата сутрин в парка.

18

Цецо

преди 6 години

оФцете дават овче мляко...

17

Анонимен

преди 6 години

Представи си ако дядото не се беше тъпкал с млечни продукти щеше да доживее 150 години. От къде знаеш че глупостта му да падне от сливата не е поради запушване на кръвоносни съдове в мозъка и оглупяване от това.

16

глупости

преди 6 години

Пълно с глупости в тази статия!Дядото на жема ми почина на 92г.Докато беше жив гледаше офце на село и основното му меню бяха овче мляко,овче сирене и кашкавал,овче кисело мляко,разбира се собствено производство.Костите му бяха тип топ.Умря от глупост падайки от сливата на главата си,за да не артисат сливите от най горния клон.Баща ми в момента е на 85г и всеки ден изяжда по 1 кисело мляко купешко.Те корейците и японците за туй са луднали по нашето кисело мляко щото са глупави.

15

Николай

преди 6 години

Проблема идва от продуктите, които ни пробутват за млечни, но не са !

14

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден статии, които обясняват как всички храни освен тревата били вредни. И по десет на ден да публикуват аз трева няма да ям. А тези дето се хранят с нея да спрат да учат другите какво да консумират и да си мислят, че ще бъдат столетници.

13

Анонимен

преди 6 години

Ако нямате ген за извличане на енергия от него по-добре пийте вода. Освен че си тъпчете кръвта с лош холестерол друго не правите. Също и за червено месо само ще си докарате накой байпас.

12

пенсионер от софия

преди 6 години

каквото има в консервите за кучета и котки, това ям, за друго пенсията не позволява!!

11

Браво! Умници!

преди 6 години

Професионална статия, написана от лекари!

10

свинята

преди 6 години

всеки ден ям поне кило свинско, млечните продукти са ми много скъпи!

9

Анонимен

преди 6 години

Това обяснава защо жените се наливат с мляко за да се налеят отпред. Обаче от това стареят за отрицателно време, влошава им се кожата и развиват рак.

8

Анонимен

преди 6 години

Единствената полезна храна е листа от глухарче всеки може да си яде на воля

7

ШМАТКА

преди 6 години

А бре, ей крадци и гъзомийници сороски много сте плитки! дайте на българите да изтрепем офцете и козите, да убием и говедата и ще им измислим какви ли не болести и ще продаваме нашия сух отровен ***,да ги пропъдим по света и ще заселим България с *** и африкански мързеливци.

6

знаещия

преди 6 години

а има ли храна която не е отровна я влесте във интернет и ми намерете такава пък тогава пишете коя е и коя не е

5

Балтазар

преди 6 години

Избивайте козичките после вкарваъте токсично сухо мляко и се чудете що сте болни....

4

Анонимен

преди 6 години

Престанете да пишете глупости. Страничните ефекти не са причинени от млечните продукти, а от това, че няма мляко в "млечните" продукти.

3

Взимайте пример

преди 6 години

от баце щот тая шия не е от туршия.И той завалииката много поотслабнал нещо ми се чини, въй въй въй ....

2

допълнение

преди 6 години

Ако се приема с храната стрит нокът от комодски гущер, на гладно обаче, се тушира в редното въздействие на домашното кисело мляко.