9

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОНе, чувстваш се като лъвско лаjно, полазено от мухи!Ти какво, преживяваш за измислената страна, в която е столицата ти?За сраховитите глетчери, които се спускат от гигантските Ардени? WOW!

8

Анонимен

преди 5 години

Някой от приятелчетата му да не е бил превъзбуден от чистият въздух и дивата природа и да е бил малко по-грубичък в палатката като са си легнали?Не се подигравам просто белгийци и така.Все пак вторият гей парад в Европа след Германия е бил в Белгия.Твърда втора линия с традиции хихихи

7

Кофти матрял

преди 5 години

По-добре откровени простаци отколкото възпитани лицемери.

6

Анонимен

преди 5 години

Лошо. Стадо хиени побеждават лъва. А и лъва много често избягва да си има взимане-даване с хиените:-))

5

Сата НАТО

преди 5 години

Дотука само кофти материал се е изходил по темата, колкото и да е нескромно, чувствам се като лъв сред хиени.

4

Анонимен

преди 5 години

Белгийците нямат такива балкани, те са равнина. Възможно е разликата в надморската височина да не им се отразява много добре.

3

Анонимен

преди 5 години

Прилошало му е от чистия въздух и без ГМО е опасно за еврохомосексуалистите, да си носят по една консерва с ГМО и тъй дa ходят в планината а може да му се е искало изкуствено дишане уста в уста от някой надарен планински спасител.

2

до 1

преди 5 години

Защо тия глупости? Ами това е бял човек, помагаме.

1

zeus

преди 5 години

Да разбирам ли, че и този турист своите са го изоставили, та се наложило спасителите да го откриват? Това ли са новите европейски ценности, за които толкова време слушаме, но не ги бяхме виждали?