7

tangra

преди 5 години

Купувайте си полско и уркаинско мляко, нали ги обичате много ?Какво ще правят тези хора не ми е ясно. Не вярвам тепърва да започнат пак да се занимават със животновъдство, още повече в тези "заразни" огнища

6

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Когато фермерите са на печалба те я прибират, а когато се натъкнат за загуба заради болест по животните/растенията държавата трябва да им плати загубите? Що за абсурд е това? Защо нито един фермерите не е похарчил и цент за застраховка?? Комунизмът свърши, но явно комунистическия мандалитет не си е отишъл...

5

Анонимен

преди 5 години

До Благодарим ти Пръмовда, Пръмова ги договори тези неща относно земеделието, но ако трябва да сме обективни тя далеч не носи цялата вина. По това време всеки искаше да е "тарикат". Земеделец беше обидна дума. Масово се продаваха ниви по 35-70лв. само и само да се съберат пари да се отиде в София и да се плаща квартирата няколко месеца докато "кандидат софиянеца" измисли как да стане милионер... Никой не си даде зор да помисли за бъдещето ни в областта на земеделието.

4

чумавата овца

преди 5 години

държавно престъпление. дори фондации от типа "четири лапи",мяу-мяу" и тем подобни благотворители не излязоха да защитят животните и животновъдите.

3

Doku

преди 5 години

Bnt i bnr sa mafia. Uuuuu!

2

еех, матури, матури

преди 5 години

Алоууу, изписва се "евтанАзирани", а НЕ "евтанИзирани!!!!Днес се забавлявам изключително с хеграмотността ви.

1

Благодарим ти Пръмов

преди 5 години

Това е периодично и въобще не се обжалва от наша страна.Госпожа Кунева се потруди много здраво селскостопанските ни производители да са на дъното по права,субсидии,достъп до пазари...след спирането на блоковете в АЕЦ Козлодуй това е втория най-дълъг пирон който тя заби лично в ковчега на тая територия.