20

Анонимен

преди 5 години

До Да си кажем истината 18Българизмите почнаха от булсатком комюнитито! Англичаните имат страшно много бивши и настоящи комедий в които осмиват себе си и останалите. Keeping up appearance, Only fools and horses, Steptoe and son, Last of the summer wine, Open all hours, Porridge, My family, One foot in the grave и много други. То това да се доближиш до друга много по-виша култура без дебелашки хумор си е почти невъзможно за повечето българи. И се пишат глупости на поразия и шараните вярват.

19

Име

преди 5 години

въжетата, вързали летежа на бебето тръмп защо не са боядисани в цветовете на световното еврейско, зидаро-мазаческо, ционистко братство? цветовете на гей-дъгата.

18

Име

преди 5 години

като гледам на какво се "наcиpат от смех" некои среди и започва да ми става скучно от пределно-много uнфантилност..

17

Анонимен

преди 5 години

е това новина ли е бе ??живея от 10 год в берлин и откакто меркел е на власт, на всяко анти-демо виждам надуваеми кукли с лицето на меркел. защо досега не сме видели една статия по тази тема, а? кой ви плаща ??

16

тцтцтцтцтц

преди 5 години

Не мога да го разбера Тръмп -скаран със всички , отнася се със всички като с васали , все някой му е длъжен за нещо , не му ли играеш по свирката - веднага плаши с икономически санкции ,- ама това е да си държавата със собствена печатница за пари + ядрена сила . Поне да спре войните , водени от САЩ , че хората да си починат малко . Но как да ги спре , като искат да грабят , да грабят и само да грабят

15

Да си кажем истината

преди 5 години

Без значение дали харесвате Тръмп, ако консерватори, издигнат надуваем Садик Хан(кмета на Лондон), осмиващ го, веднага либералите ще скочат, че това е омраза, расизъм и какво ли още не.Съвсем изнагляха.Те си осмиват и подиграват който искат, по най-безпардонния начин, а когато някой дори само каже нещо срещу тях, веднага го сриват от критики колко е лош и нетолерантен.

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКаза червея от височината на интелектуалната си дупка.

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСмях през сълзи. Малко по късно напразен стомах.

12

Анонимен

преди 5 години

После ще протестират че нямало бизнес с Америка . Дори и след Тръмп нямат никакъв шанс. Времето на мълчаливите американци свърши . Бутилката на недоволството е отворена и който и да е следващия ще загуби изборите ако не обещае Америка на първо място.Така че това си е чиста проба глупост.

11

Додо

преди 5 години

"Освен това той е расистки демагог, а оттам и опасност за жените, имигрантите и малцинствата,.."===========Каква "раса" е Исляма??!

10

Додо

преди 5 години

Drain The Swamp! MAGA2020!

9

Анонимен

преди 5 години

Лакеите на чичо САЩ протестирали хахахахах.

8

Handel

преди 5 години

До :-)Имамите събират десятък. В момента англичаните в Лондонстан са вече само 40%, а останалите са от 50 нюанса черно.Пс. Хайде да видим цензурата какво ще изреже. И между другото хитлеризмът именно така е започнал с цензура на написаното.

7

Тръмпски

преди 5 години

Това в една истинска демократична държава с сводобода на изразяването на мнението и независими медии като Русия примерно, никога нямаше да се случи. Защото проспериращият, интелигинтен и хуманен руски манталитет е надживял такива допотопни методи на изразяване, още повече насочени към един от най-достойните държаници управлявал някога!

6

:-)

преди 5 години

*Граждани

5

:-)

преди 5 години

Откъде пари за такива екстри на протест на уж случайни грабдани?

4

Анонимен

преди 5 години

Дреме му на Доналд за някви в Лондонистан

3

Факт!

преди 5 години

При положение че африканците са вече над милярд.Да не говорим за *** в България не виждам кой е малцинство.Искам пожизнена заплата като малцинство аз съм бял!Не смятам да работя и няма да работя никога чакам мнозинството ромеи да ме храни.

2

Анонимен

преди 5 години

Протеста в Лондонистан организиран от Садик Хан и другите камилари не вълнува абсолютно никой.

1

Анонимен

преди 5 години

Трябваше до него и едно надуваемо бебе Вовка, с голема игла.