103

БГ

преди 5 години

До Анонимен Ей много омраза в този форум към САЩ,а защо квичите за визи тогава?Дано никога не се случи!!!!!!

102

до Зелка крадлата

преди 5 години

Кога ще има Затвор за кражба на чужди Текстове от Интернет а Медията ви забранена със Закон

101

Мара отворената

преди 5 години

Тръмп ще бъде Горбачов на новото време....или ФАЩ ще върне заграбеното преди време!!!!

100

To6

преди 5 години

Тази сутрин един пудел по БТВ, обясняваше по снимки какво казвали жестовете на Тръмп и се изцепи, че държанието му показвало какво ли не ???? Големи познавачи се извъдиха. Направо голям смях падна.... Но държанието му беше смешно и жалко. Да се правят оценки от снимки е много весело.

99

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е рускиБългария е турска

98

Дааа

преди 5 години

С каква лекота само за пет години Русия превърна всъщност свали дрехите на САЩ и го направи бананов слон на дървени трупчета.

97

Анонимен

преди 5 години

Само докато прочетох заглавието на статията и си викам: " *** ще да е"... Останалото не го четох ;)

96

Анонимен

преди 5 години

Нали Русия изостанала тва онова а пьк на стадионите няма свободно място що така уж санкции манкции а всички се надпревпрват за срещи с Путин !!! Що така ве жалки шороши ???

95

олд мен

преди 5 години

Класическа ситуация-двама се карат Китай печели.Великия Дън сяо пин направи Китай големия брат на Русия,Си ще спечели настоящата търговска война.

94

Анонимен

преди 5 години

До всенародно впечетлен"Хахаха" - абсолютен признак на олигофрения.Един и същ *** хахахака по всички сайтове.

93

всенародно впечетлен

преди 5 години

някой медии(платени от руското посолство) колкото и да лъскат руския ке...ф ,тази санитарна постройка си мирише на ако..ха.ха.ха

92

Анонимен

преди 5 години

На всички хора е ясно, че колониалните кочини загубиха и губят своето влияние в световен мащаб. 4 колониални кочини и 24 техни колонии не могат да се противопоставят на останалите 175 държави в ООН и това е факт, който непрекъснато дразни колониалистите.Затова само лаят. Русия е само един от поводите, но колониалните кочини лаят и срещу Китай, и срешу Иран, и срещу Турция.

91

Гoшу

преди 5 години

Като ги видях тези двамцата на снимката и веднага се сетих за филма "Dumb and Dumber" :)

90

Крим не е руски

преди 5 години

"царя" на Русия..ха.ха.ха какъв цар с кръв на монголски колхозник..ха.ха руската аристокрация със синя кръв беше избита преди 101г. Даже Екатерина Велика е внос..ха.ха

89

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitТази поза на ръцете е ***, а не диамант и се ползва когато човек е неуверен в себе си защото пред него има истински мъжага, а не жендър с изкуствена присадена коса,.

88

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Напишете във гугъл диамантът на Меркел и вижте ръцете на Тръмп, ЕС и САЩ играят доброто и лошото ченге.Тази поза на ръцете се използва когато човек е уверен в това което прави и иска да го внуши на останалите. Намери някаде в нета, илюминатското и бъркане с тоалетна хартия!!

87

Анонимен

преди 5 години

Напишете във гугъл диамантът на Меркел и вижте ръцете на Тръмп, ЕС и САЩ играят доброто и лошото ченге.

86

Нов Световен Ред

преди 5 години

Тръмп е отишъл при Путин за да му каже, че не го допускат в обществото Череп и кости и не знае накъде да изнесе малко демокрация за да може търговията с оръжия да живне.

85

Анонимен

преди 5 години

Толкова много приказки и нищо не казва.Евах ти празнодумците написали статията!По-добре е да се разберат помежду си,отколкото да се джафкат и да страдат невинни хора.Всеки лош мир е по-добър от война.

84

Защо

преди 5 години

САЩ и Русия в момента са най-големите подръжници на Израел.Евреите си бомбят от Сирия до Ливан , а Русия мълчи , после застрелват 200 палестинци и Тръмп не дава никой да възрази.Сега всички разбраха , кой им дърпа конците на Тръмп и Путин.