26

Някой си

преди 5 години

Да годна е,след години на върха само политическата власт и родата им

25

Анонимен

преди 5 години

На ЕС им трябва мафиотската структура в бегето, за да крият милионите от данъкоплатците.

24

Анонимен

преди 5 години

До 19 Политическата ни класа не е годна. Но ЕС ЩЕ ИМ НАЛОЖИ ИЛИ ЩЕ ГИ ПОДМЕНИ. ТОЯ БАВЕН ПРАЦЕС ЯВАШ, ЯВАШ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ.

23

От 4-ти километър

преди 5 години

Ей ГЕРБ forever, цялата лудница обърнахме да те търсим.Страдаш от нелечимо раздвоение на личността като окачествяваш Б. Борисов като най- успешният политик на всички времена. Дано този път лечението с електрошок бъде успешно. Психиатър специалист, Д.р Х.

22

ГЕРБ forever

преди 5 години

Сега времената са сложни.Късмет имаме с г-н Борисов,че умее с ловки дипломатически ходове да извлече максимални ползи за страната.Като цяло политическата ни класа е доста нестабилна,изключвайки политиците от ГЕРБ,които доказаха в последните години своята състоятелност.

21

Анонимен

преди 5 години

Политически негодяи, а не класа! Изобщо не се класират за политици, още по-малко за "класа"!

20

анонимен

преди 5 години

НЕ СЕ ХАБЕТЕ. СКОРО НЯМА ДА СТАНЕ. ПОНЕ ДО 2022 Г. А ДО ТОГАВА ЕС ЩЕ СЕ Е РАЗПАДНАЛ. ТАКА, ЧЕ НАШИТЕ УБАВЦИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ОТКРАДНАТ ВАЛУТНИЯ БОРД И СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА ПО БАНКИТЕ. А МОЖЕ И ДРУГО ДА СТАНЕ. СЛАВА СЕВРЮКОВА НАВРЕМЕТО Е ПРОРОКУВАЛА, ЧЕ ЗАТВОРИТЕ ЩЕ СЕ НАПЪЛНЯТ С ТИЯ УБАВЦИ И ВСИЧКО ЩЕ ИМ БЪДЕ КОНФИКСКУВАНО. В ПРИРОДАТА ИМА ЗАКОНОМЕРНОСТИ КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЕГНЕШ. КРАДЕШ СЛЕД ТОВА ВРЪЩАШ И Т.Н.

19

Мнение

преди 5 години

Годна ли е политическата ни "класа"?- Не.

18

Анонимен

преди 5 години

Негодници от класа са тия.

17

Анонимен

преди 5 години

БИВА Я НАШАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, ГОДНА Е. ТЯ МОЖЕ ДА КРАДЕ И В ЕВРО, НИЩО НЕ Я БЪРКА.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Тo вече се случва бе мyхльо да си чувал за взривени банкомати нещо, Гърция като горя ще им се види рай тука ще стане страшно и ще гледаш как бягат.

15

Анонимен

преди 5 години

В съдебната система само мамини синчета и щерки като Герджиков, Фили Димитров и др. юристи и обикновен човек трябва да мине през ада за да се добере до служба. Не знам колко изпити по литература, история и др. глупости първо трябва с купища такси. После държавни изпити, после конкурс във ВСС и пак малък шанс пред някой връзкар или ДПС калинка на ГЕРБ и пак нищо.

14

Бай Оня

преди 5 години

Бг няма класи няма и елит има бедно и богато простолюдие Комунистите летяха в космоса строиха неща като БАН за кой ги строиха не става един да разваля, каквото друг е направил Чудя се след още 10-20 год преход и чалгарщина къде ще стигнем.

13

Анонимен

преди 5 години

политиците ни нямат зор за шенген, защото тази анархия, в която царуват им е изгодна, може би си мислят, че с цялата ни корупция ще минем м/у капките?...

12

Анонимен

преди 5 години

Терминът "политическа класа" беше въведен от президента Петър Стоянов. След него вече всички повтарят тази глупост. Но, нека кажем "мерси" на Петьо за "класата". Живеем в класово общество. Работническа класа, политическа класа, буржоазна класа. Защо да има политическа класа, а да няма работническа класа? Трябва всичко да е точно.

11

Имаме ли класа?

преди 5 години

За първи път чувам да има политическа класа в БЪЛГАРИЯ. Като погледна аз поне виждам едни охранени прасенца. Онзи Пеевски така хубаво се е угоооил. Така че за годни само да са си седят в кочинката нашите политици докато народът не реши да станат на суджуууук.

10

до 4 червения..тиква

преди 5 години

Няма как пенсия от 300 като средната заплата е 100.най бедната държава след хаити.

9

Анонимен

преди 5 години

И комунисти минаха и царисти минаха, но като тиквите по големи бездарници не е имало да се биеш в гърдите че строиш магистрали, къде не строят магистрали колко министъра са нужни за една магистрала, колко бе ?

8

хх

преди 5 години

До Анонименполиткласата замете КТБ и едни 16млрд несъбрано ДДС от "наши" фирми...валутния борд вече са го изхарчили само чакат да им дадат знак! Такива бездарници скоро не бяха ходили по тези земи - да дадеш водата,тока,комуникациите,транспорта(се напъват за летището и бдж) с оправданието че не можеш да ги стопанисваш....освен да крадете друго можете ли!?????? ПЕНСИЯТА В МАКЕДОНИЯ Е 200 ЕВРО И ТО ОТ ПОНЕ 2 ГОДИНИ...и със западните балкани в съюза пак ще сме най-зле !!! ЕВАЛА БАЦЕ

7

Анонимен

преди 5 години

Българският народ трябва да изисква от Бай Ганьовската политкласа да прехвърли резерва на валутния борд в един държавен пенсионен фонд. Иначе, "класата" класно ще оправи резерва след приемането на еврото. Българският народ ще получи 90 евро пенсия, а "класата" ще получи 40 милиарда евро да харчи за синове и внуци.