47

ПЕНКО

преди 5 години

ДНЕС 13.07.2018 ГОД. ИЗЛИЗА -НОВАТА МИ КНИГА : " КАК ДА ПОМОГНЕМ НА ПАДНАЛИТЕ ОТ ВЛАСТ " !!! ОХ...ОП...СОРИ ...ПУСНАХ Я КАКТО ВИНАГИ В ... -ТРИПЛАСТОВА -СУПЕР МЕКА !!!

46

Host

преди 5 години

Bg medii sa mafia. Boy po mafiata! Uuuuu!

45

Анонимен

преди 5 години

Няма по-голяьмз двуличник в политиката от Сидеров.Той направо вони на клоака, душатка му е нечистоплътна.

44

ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ

преди 5 години

ТЕЗИ ДВАМАТА НА СНИМКАТА ВЕЧЕ СЕ УГОИХА ДОБРЕ.

43

призив апел

преди 5 години

До Завист!!! 22Не ми се губи време / предполагам си платен , и не боравиш с аргументи / , но да пробвам Дай ми един , само един пример , къде ББ се справя чудесно - в коя сфера от икономиката , политиката , спорта - за която и да е сфера . Само един пример

42

анонимен

преди 5 години

УХА ГЛЕДАЙ КАКВИ ЗАКРЪГЛЕНИ ШОПАРЧЕТА. ЗАТУЙ НЕ ПУСКАТ ВЛАСТТА. ИНАЧЕ ЩЕ СА КАТО ФИДАНКИ ТЪНКИ. ДОБРЕ ИМ СЕ ОТРАЗЯВА ПОЧИВКАТА В ПАРЛАМЕНТА. ПА И ПОСЛЕ В КАФЕТО. ЖИВОТ МЕЧТА, ПАРИ С КУПИЩА. И АЗ ИСКАМ ТАКА.

41

ни са знай

преди 5 години

И също така сме по-дебели!Не дебиили,а по-дебели!

40

да допълня

преди 5 години

До sad 38 И не само това - > тогава ЕС - беше ЕвероГейски съюз , щеше да прави референдуми за излизането на БЪлгария от там , а ГЕРБ се характеризираше само с една дума -зло Нооооооо какъв катарзис претърпя ВС , само и само да е във властта , и по-близо до паричките . А има хора , които все още му вярват .....

39

Анонимен

преди 5 години

Да затова оная ли ми гледа работното време само да попитам ти чия си да си ми някаква да ми даваш пари не тогава казах гледаи си бизнеса аз си имам шев тои решава ако иска ходя ако иска може и отпуска да съм тая ква е бре не знам

38

Гробокопач

преди 5 години

До Завист!!!Завист с 15-сет минуса;))) Явно не са червените;))) Нъл тяхният електорат е толкова намалял, че е практичекси изчезнал, според опорните точки на 'Козяк"?

37

Анонимен

преди 5 години

Тези, така събрани като на снимката искам да ги видя в съдебната зала като обвиняеми.

36

яв

преди 5 години

Такава експертиза лъха от снимката....

35

sad

преди 5 години

Волене, Волене, а когато крещеше на площада с мегафона, че Бойко Борисов е мафиот, а???

34

ПроСоТо

преди 5 години

До Еееехх... по-голяма "опорка" от твоето "КОМУ**НЕ *** с опорки." НЯМА!!!!Каквото и да напише опонента,ВАШИЯ-на троловете "отговор" е..-"опорка"....Нали си спец по опорките..

33

тодорчо

преди 5 години

До Завист!!!Бе не знам кой каква завист го тресе,ама българина си yмира да го хвалят!Също като малоyмен от детска градина за бавнoразвиващи се!

32

хх

преди 5 години

всички на снимката са с принос за всеобщото им народно предателство....тези "красавци" харизаха ЧЕЗ, Пирин, БДЖ, Летище София, КТБ, Булгартабак, Виваком, здравната реформа , съдебната реформа, убиха спорта, купуват оръжие откъдето им заповядат, тотално провалилия им се кандидат президент ЦЕЦКА неуморно се мъчи да натресе истанбулска конвенция и др евроатлантически пикантерийки....и няколко статии по-нагоре четем че Захариева е в силно неудомение защо вече не сме Шенген? ЗАЩО ЛИИИ????

31

Анонимен

преди 5 години

Това европрецедателство, освен евтин и спорен ПР на Буци, нищо друго не ни донесе, а и няма как да ни донесе. А той, милия, за малко да се насе.ре от напъване и мазнене пред началниците. Шапкаря си е шапкар до гроб, винаги търси да има началство, на което да изчетка пърхута от ревера с угодна усмивка.Докато българския премиер мисли, че някъде имаме началници и че мазненето е по-добро от развиването на икономиката и решаването на социалните проблеми, няма да я бъде тази нашата.

30

ПроСоТо

преди 5 години

До 777ТОЧНО!!!!!Какво представлява "Европредседателството"?...-ФОРМАЛНА РУТИННА ПРОЦЕДУРА,имаща за цел да хвърли пелерината на някаква "демокрация" в Съюза.Председателството е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,то не е израз нито на "заслуги",нито е привилегия.И без това всички решения се вземат от Бюрократите НЕЗАВИСИМО кой "председателства".Но Тиквените Червенотиквеничковчета трябва с нещо да загълфикват хората..Защото ни имат за прости....и май са прави..

29

Ееехх..

преди 5 години

КОМУ**НЕ *** с опорки.... Не е лесна и вашата.. за стотинки да си даваш зад*ника...

28

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Волен, много сме красиви !Все по-***, по-лъжливи и по-крадливи ...