7

я да ги приемете

преди 5 години

Ох тия класирания. Приемайте, които не сте взели. Тая година с гафа за прием от страна на МОН за 7 клас заслужава всяко дете да иде да учи някъде. То не останаха деца, на който му се учи, нека продължи. Защо изобщо ги мислят тия изпити. До 5 години елитни гимназии ще са само частните и като завършат в чужбина отиват.

6

Анонимен

преди 5 години

Време е да се помисли за по-добра система за класиране, защото тази сякаш е правена от някой прочел само първата страница на Винету. Принципно има доста на брой добри ученици, които не успяват да се класират за исканите от тях училища и се надяват на следващо и следващо класиране, докато някои доста по-слаби ученици се записват веднага за училищата, където има малко кандидати.

5

Анонимен

преди 5 години

Аууу! И кво праим са?

4

Мен

преди 5 години

До АнонименСамо дето в американсия такива като теб не приемат :)

3

Анонимен

преди 5 години

11% не са се класирали - много е. Този нисък бал го нямаше преди години, когато се влизаше на практика само с добър успех, а в елитните гимназии с отличен успен - най-много една петица.

2

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се класирах още на първо в американският колеж в София.Мама внесе таксата и вече бях класирана.

1

annybody

преди 5 години

Какъв е смисълът от второ, трето и дванайсето класиране, като е очевидно, че става дума за откровени двойкаджии, които за седем години не са научили нищо, и през следващите 3-5 години нищото си преминава от клас в клас безпрепятствено, завършва си средното образование и също така неграмотно го канят със стипендии и привилегии в някой измислен университет?Навремето си такива отиваха в "Рабфак" и като не ставаха за нищо друго, повишаваха ги в партийни функционери.Май все още е така.