258

Анонимен

преди 5 години

34573 е прав. За да има евро в България трябва да има стандарт какъвто има в европейските държави, а ние сме на светлинни години от него.Не разбирам за какво се драпа да се влиза в тази прословута еврозона. Защо? Толкова ли е нужно наистина? По -важно е да се работи за подобряване на икономическото състояние на страната. Всичко останало е козметика. Когато се вършат глупости без мисъл това не говори добре за извършващия ги.

257

Ликвидират Българите

преди 5 години

НАгли престъпници на власт сега губят време да обръщат ограбените милиарди от народ а от левове на евра.Имаме над 3 000 000 граждани които са без никакви доходи.Власта е длъжна да обезпечи жизнения минимум на гражданите и тогава да харчи милиарди з а нагло корупционни обекти каквито са ВСИЧКИ ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ И ЕВРОФОННДОВЕ..

256

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам - една година ?, една година $, тъй ще е по-весело в държавата на Абсурда!

255

Българин от Германия

преди 5 години

До пет години може и ЕС и Еврозоната да се разпаднат. Я камилата, я камиларя. Тенденциите на разпад на ЕС и на връщане на националния суверенитет не Европейскитедържави се засилват - изборите в много държави са доказателство.

254

до Емил Хърсев

преди 5 години

Германия е права, един Банков Съюз би означавал Германия да поеме огромните дългове на Италия, Гърция, че и на Франция, това желае Макрон. Банков Съюз значи солидаризиране със задлъжнелите държави. А сигурно знаете, че един Италианец притежава недвжимо имущество средно за повече от 200 хиляди евро, а един Германец само за 51 хиляди. Германия е на последно място в Европа по собственост на жилища.

253

kan4o

преди 5 години

Битият - бит,еб...т,еб..н,за нас в България остава последното - да влезе убитият!Разбрахте ли!

252

До 258

преди 5 години

Може цените да станат 1 евро,а заплатите да останат 1 лев,но Винету какво го интересува.Той си има милиони и в евро и в лева и в долари,а бедния и търпелив народ да му мисли...

251

34573

преди 5 години

Евро с предварително изравнени ЕВРОзаплати. Всичко останало е срещу българския народ, защото става дума за махане на валутния борд, който ни крепи да не потънем - ние, редовите бъларски граждани. Интересът на върхушката диктува премахването на валутния борд и въвеждането на евро. Именно, защото бедните обедняват повече, а богатите стават по-богати. Това го видяхе и в другите държави. Но нашата бедност е много пъти по-голяма от тяхната.

250

Справедливост

преди 5 години

Какво евро бе!заплатите и пенсиите да не са европейски,че еврото да вкарвате!!!!Бедна държава накъде тръгнала и тя!!цените на стоките са по високи от ЕС и по некачествени!!!!като ще правите всичко по европейски го направете като хората!!!!какво е това байганьовщина!!!!

249

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 258Защо?За да може цените да останат 1 лев, а заплатите 1 рубла ли?Я, майната ти!

248

Анонимен

преди 5 години

Преценете сами: това което е 1 лв. става 1 евро, но заплатите остават 1 лв. Така беше във всички страни приели еврото. Спасението е излизане от НАТО и ЕС.

247

Анонимен

преди 5 години

От комунизма до сегашния комунизъм знаем какво им се върти в главите на комунистите и знаем никога да не вярваме на компетентните им специалисти . Народа мнооого добре знае какво означава че цените няма да се покачват . Още от комунизма е така - помним и сме се научили да не вярваме на хора с висше образование - право икономика финанси . Няма как да е иначе . Ако те интересува бъдещето - виж миналото . . . Трябва тези да не са на власт за да живеем човешки !

246

Анонимен

преди 5 години

Целта на упражнението е да се откраднат едни 20 милиарда от резерва, щото само това остава след 2020.После Герб сами ще абдикират а троловете им пак ще пеят мантри колко било направено.Народа да му мисли.

245

Панталеев

преди 5 години

До АнонименНе се майтапя,виж как дръпнаха Руснаците,и вече Американци искат в Русия ,а не обратното .Например Мария Шарапова бе в Америка, а сега ще се връща в Русия ,Серена Уилямс и тя вече се състезава под Руският Флаг,очаквам скоро и Макрон да се спаси в ПРОСПЕРИРАЩА Русия

244

Анонимен

преди 5 години

До ПанталеевХАХАХАХАХАХХААСилно се надявам да се майтапиш.

243

Късно е

преди 5 години

Уж обединено прави силата а вие *** народ не знаете колко сте силни обединени а политиците и системата ни е разделила. Като излезеш на вън пълно с интриганти комплексари биячи наркомани тогава умирайте в демокрацията умрете ! Аз отивам в богата страна започвам на чисто.

242

Късно е

преди 5 години

Народа нищо не прави а политиците ни тикат в дупката. Аре уе *** народ обедини се един път и кажи няма да използвам еврото. Вие искате да махнете Паисий Хилендарски от парите ни Калофер , Левски и другите от валутите ни ще ви избием Гербаджий и политици предатели! Много яка демокрацията няма защо! От като дойде само тикнем в бедност и мизерия! Сега ще ни правили богати божеее кой тези които са ни крали 30г не им вярвайте натискайте ги за овеличаване на заплатите и махайте плоски данъци.

241

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде, където са въвели еврото стандартът на живот е паднал. В богатите държави е поносимо, бедните ..... сещате се! Въвеждането на еврото и нас, съвсем ще обезлюди държавата.

240

Анонимен

преди 5 години

Дай Боже да се разпадне ЕС и да се свърши вече това натягане.Извиват на хората ръцете.Аз искам да си живея без да ми бъдат поставяни разни ограничения,правила и т. н.Всичко беше много по хубаво преди да ни вкарат насила в проклетата евро рамка.Водят ни като стадо на заколение.Аз не искам по техните правила.Можем да им попречим.РЕФЕРЕНДУМ!!!

239

Панталеев

преди 5 години

Искам Референдум ,аз лично не искам скапаното Евро,аз предпочитам Рублата и Евразия за да напреднем в развитието като Братушките.