53

Анонимен

преди 5 години

иска да му продаде американско оръжие , за това го охажва

52

Заложници Надиктатор

преди 5 години

Арестуваните двама гърци не били заложници-е,огава какви са?Днес двама заблудили се войника,утре ще почне да арестува туристи по измислени поводи без вина и ще сочи 8-те получили убежище турци в гърция-колко луд трябва да е човек,за да отиде доброволно там и да си плати даже?Афганистан дори е за предпочитане

51

султан Ердоган

преди 5 години

Вестникът отбелязва още, че Ердоган е отхвърлил покана на френския президент Еманюел Макрон да гледат заедно финалния мач от Мондиала между отборите на Франция и Хърватия. Турският президент е отхвърлил предложението с думите "Имам много работа", отбелязва "Миллиет", цитиран от БТА............................................Хич не ми е до футбол ! Турската икономика загива ,трябва да ходя в джамията и да се моля на великия Аллах да помогне с каквото може ! Аман юдже Аллахъм сен ярдъмджъ ол !

50

Анонимен

преди 5 години

За 10 г. лирата се срина с 300 %.

49

Анонимен

преди 5 години

Българина тоест насила славянизирания Българин от Византийците не разбираше и продължава на да не разбира Османска Империя , как беше за чееееееееееппппппппппп за зеееееееееллллллллееееееееее не става

48

привет от Германия

преди 5 години

Е как Тръмп няма да се радва и няма да обича Ердоган след като още в първите часове на едноличната му власт турската икономика се скапа с още 3,5 % ! А още колко ще се скапва бедна им е фантазията на турците живеещи в Турция ! Късметлии са турците живеещи в Европа и други части на света !

47

True

преди 5 години

Според последните икономически данни има само 5 държави с по-голяма инфлация и банкова лихва от Турция.Това са Аржентина,Венецуела,Бангладеш,Хаити и Суринам!Честито на печелившите!

46

Garibaldi

преди 5 години

До БългаринЕто, вече захвърляте маската и показвате, че цялата "анти-комунистическа" пропаганда идва от етнически турци като Иво ИНДЖЕ и други фило-турски личности.

45

пъпната връв

преди 5 години

До 999Невидими връзки ни обединяват с майка Турция

44

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТурция е държава а ние само неин вилает!

43

спасението

преди 5 години

До GaribaldiСамо турски вилает ни спасява от червените ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

999

преди 5 години

До GaribaldiМНОГО СИ ПРАВ ЧОВЕЧЕ ! ОТ КОГА ГО ПОВТАРЯМ - ДАЖЕ НА СТРАНИЦАТА У ФЕЙСА СИ ГО СПОДЕЛИХ , ЗАСЯГАЙКИ БЪЛГАРСКИ ПРИЯТЕЛИ!БЪЛГАРИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!В БЪЛГАРИЯ СТАВАМЕ ЛЯГАМЕ ВСЕ С ТУРСКО.ИДВАТ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ НИЕ ПРАВИМ ПОЛИТИКА ОТ ТУРЦИЯ!ПЕЧЕЛИ ЕДИН И СЪЩ В ТУРЦИЯ,НИЕ ВСЕ СМЕ НА НИВО В ОПОЗИЦИЯ!ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРСКА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА !ТОВА СИ Е ЧИСТ ВИЛАЕТ НА ТУРЦИЯ!

41

True

преди 5 години

Уж щеше да има османски шамари,а сега Ердо се усуква нещо.Тръмп много майсторски му сложи бананова *** с инфлацията и засили Султана към Зимбабве и Суринам.

40

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е скапан слуга на евреите, и с когото му наредят с него ще разговаря! Тоя не е защитник на бялата раса, а на евреите!

39

Garibaldi

преди 5 години

Българските медий поднасят повече информация за Ердоган отколкото за положението в България. Явно усещат България все още като Турски вилает.

38

Ач

преди 5 години

И кога го мериха това АЙ-КЮ ?Обеден съм че в Парламента ни няма да има и 10 представителя с над 80....

37

Анонимен

преди 5 години

Средно ниво на интелигентност (IQ) на гражданите:Япония: 105Италия: 102САЩ: 98България: 93Турция: 90Какво ми ги хвалите Турците, нито една европейска страна не е с по ниско IQ

36

За тъпите анонимни

преди 5 години

Гледам и не вярвам на ушите си тук имало големи политици и разбирачи и *** негодни тези които говорят за Аллах значи говорят и за Бог,първо вие самите почвайте д говорите с Бог защото като гледам бедна ви е фантазията по всяка тема! Това тук турция сащ европа да не ви е некав денонощен магазин да кажете спрете на тоя стоката или клиентите значи толкова *** хора има грам от политика не разбират и тръгнали да пишат! Първо променете самите себе си *** с вашия расизъм и атеизъм никаде няма..

35

1453

преди 5 години

До 35Стози акъл няма и да видиш, ако ЕС направи всичко което предлагаш ЕС ще фалира преди Турция

34

Анонимен

преди 5 години

Много просто!Ердоган се сдружи с Путин.Сега ще го ласкаят и ще му леят шербети.Ако не ги изяде, той е диабетик, познайте какво ще се случи на Турция, поради липса на "демокрация".Гледайте напред!Даже в в момента ретроградният Ердоган трябва да ни се вижда като голям стратег.Той не е вчерашен.Изтокът е лукав и си гони интереса.