13

Гогчо

преди 5 години

Сaмо дa попитaм леля Елкa Вaсилевa,зaщо не споменa ,че в пещерaтa е дaденa и човешкa жертвa,зa спaсявaнето нa децaтa?Или по-вaжното беше дa рaзберем колко струвaлa оперaциятa?!Клaсически пример нa aрогaнтност.

12

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

Имали са късмет момчетата, че треньорът им е бивш монах/будистки вероятно/, жална им майка, ако беше бивш ходжа - 14 млади д.. не се изпускат лесно!!

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ лоени свещи!

10

?!?!?

преди 5 години

До ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАНаистина ли ми цензурирахте първото име на журналистката ? То не е толкова срамно?!?!Срамно е, колко е неосведомена за "журналист"

9

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 5 години

*** Василева!!! Ако беше малко по-информирана щеше да знаеш отговорите на тея *** въпроси, които си задала в така наречената си "статия".Хората отдавна са отговорили.Ама кой да се информира.

8

Анонимен

преди 5 години

До AlexДа, гмуркал съм се до 30м за калкан. И никой не говори за това, че е било безопасно, а само че никой не се е гмуркал в "абсолютна тъмнина", това са разни глупави медийни драматизми.Достатъчно е опасно да се гмурка човек и на светло, така че не виждам причина да се гмуркат на тъмно, при положение че си има специални прожектори точно за това. Което не значи, че мътилката не би намалила видимостта, значи само че не е било в "абсолютна тъмнина". Семантика.Аман от псевдо-съвестници...

7

Alex

преди 5 години

До #3: ти някога гмуркал ли си се на място по дълбоко от ваната в къщи? Опитен водолаз загина в тази операция, което показва колко опасно е било това начинание.Останалите злобеещи: толкова сте жалки, че сте благословени от ниския интелект, който притежавате, и никога няма да разберете колко сте незначителни.

6

Анонимен

преди 5 години

Спасителната операция е общочовешко постижение. Отвсякъде ни заливат с индивидуални псевдогеройства и псевдозавезди. Спасителна операция за обикновени хора .

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Простолюдието в световен мащаб трябва да бъде занимавано с незначителни случаи, представени като изключително важни.Факт !

4

дедо на 95 г

преди 5 години

Аман от тая новина !Вижте си БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА дали са облечени, дали имат какво да ядат ,дали всички са в училищата! Българинът казва:най-лесно се плаче на чужд гроб!

3

Анонимен

преди 5 години

Стига с това плуване в абсолютна тъмнина, водолазите имат фенери...

2

Любомир Стаменков

преди 5 години

Поздравления за световните водолази и всички участници. Тук ще попитам защонашите спасители се пранеха на толкова велики и то обвинители към скаутите от белгия. Те бяха постъпили правилно, а нашите се самоизтъкваха...

1

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тез сте ни занимавали, това е някаква рекламна туристическа измама.