31

Плащад Славе&#11

преди 5 години

ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА ЗА НАСАПУНИСАНИТЕ МУТРИ ОТ КМЕТСТВОТО И МУТРЕСАТА ИМ!!!!!!!!!!!!! ДОРИ СОФИАНСКИ ИЗГЛЕЖДА КАТО ХЕРУВИМ СРАВНЕНИЕ С ТАЗИ ОКОПАЛА СЕ ЗА ВИНАГИ НАГЛА МАФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Те да вземат да изкъпят безплатно и столичани, че много миришат.

29

християнин

преди 5 години

като прочетох заглавието и си помислих че са запалили Столипиново

28

Графици ли?

преди 5 години

Уж трябва да са обявени графиците на сайта на столичен инспекторат, но аз графици не намирам.За всеки район има само дума "Документи" но не и линк към нещо реално.Някой успял ли е да намери такива? Някой друг търсил ли ги е изобщо?

27

Анонимен

преди 5 години

Gio е правМиене е много силна дума, мокрене е значително по-точна

26

до 25

преди 5 години

Не ми сравнявай домашния ремонт с това безобразие.Ако работиш в центъра и ти е затворена улицата с офиса или магазина, а в същото време не може и да стигнеш до нея, защото ти е затворена и спирката на единственото превозно средство, и ти е прекъснат и телефона, нямаш никакъв избор. Не говорим за удобства, а за елементарен достъп и не съм против ремонта, а против щурма с който се извършва.

25

Анонимен

преди 5 години

Сутрин, а и вечер! кофите за *** на централните улици и булеварди буквално преливат от ***, особено тези около заведения. Някои не си вършат работата, а други си затварят очите за този факт. Мийте улиците със всичкия *** върху тях! Мърлячи!

24

Gio

преди 5 години

За последните 2-3 месеца, "мият" центъра на София нощно време. Миенето единствено фигурира предполагам на фактурата която се плаща от СО. Реално, се пръска последователно, *** стои, пясъка е на тротоарите. Дано този път е по различно, но....едва ли.

23

Чиновник

преди 5 години

До АнонименАми да, затворени са улиците защото се ремонтират. Ти като си ремонтираш апартамента, да не би всички удобства, да ти остават непокътнати по време на ремонта? То заради такива като тебе нищо не е пипано от 30-40 години.

22

Анонимен

преди 5 години

До Софийска баницаВ София нищо не мият, но защото самият вие сте от провинцията, няма как да го знаете.

21

Софийска баница

преди 5 години

В София мият улиците, и провинциалистите се побъркват от яд щото са жалки, дребни душици.

20

Анонимен

преди 5 години

Живея в центъра на София, всъщност там съм родена и отрасла... по-отвратително от това, което е в момента никога не е било. По цял ден ремонти, всички улици са затворени, фалираха дребните бизнеси по съответните улици... направо затваряйте целия град.

19

Анонимен

преди 5 години

Поне веднъж в седмицата трябва да се мият градските улици! Много е прашно навсякъде, как така врднъж годишно се мие основно! Всяка седмица да мият по график районите, че не може да се диша вече!

18

някоя си

преди 5 години

Хайде стига де...ще измиян ВЕДНЪЖ годишно няколко улици и вече трябва да летим от щастие. Родом съм от Русе. До 1989 година там всяка вечер миеха улиците...поне по-големите. А през лятото, когато температурите надвишаваха 30-32 градуса по няколко пъти на ден минаваха камиони-водоноски и пръскаха улиците със студена вода. Така хем нямаше прах и мръсотия, хем не можеше да стане толкова горещо от напичането на асвалта.

17

Анонимен

преди 5 години

Добре,че не ги мият всеки ден, че самохвалството ще е всеки ден.

16

:-)

преди 5 години

Чисто и просто - що е то?- Софиянец! :-)

15

Анонимен

преди 5 години

А какво ще правят с преливащите кофи за *** и армията клошари от ГЕРП, които ги наобикалят. Само така "евро столца на Века".

14

Ваня

преди 5 години

Срам и позор! Да се хвалят,че веднъж годишно мият улиците и то в центъра.

13

реалист

преди 5 години

След Европредседателството е нужно да се почисти оставената мръсотия.

12

22

преди 5 години

Защо всички плащаме данък на Столична община, а само някъде ще се мие?