93

анонимен

преди 5 години

Ехо това прасчо ли е????? Ха ха ха

92

Мимокмок

преди 5 години

И като ти свършат парите,в кои архиви ше попаднем?Ей,*** народ и силен ветър-нема спиране!

91

Анонимен

преди 5 години

Муахахахахахахахах няма такъв смях и вие ги понасяте, че и пари им навряхе в ръцете на тия недаоразумения. Българийо! Ревичия на ясизки комунистически крадци. За предателство срещу родина и народ няма давност!

90

Анонимен

преди 5 години

Младоженеца е тежък да, ама младоженката поне е лека и куха отвътре хихи. Защо не се ожениха тайно, не им ли е тъпо да ги псува и да им се смее цяла България на фарса

89

РВ

преди 5 години

Тежка сватба..?.единственото тежко тук е младоженеца. Има-няма 200 килца. Всичко друго е леко. Като им падне някой-лев в повече и веднага искат да са в центъра на вниманието, да са изискани. Да ама не става с пари само, трябва и малко култура, малко ум и интелект. Тези снимки са всичко друго,но не и изискана сватба подобаваща на милионер.

88

Мен

преди 5 години

Той - дебел, грозен и богат, тя проста, ограничена и бедна. Перфектна комбинация

87

Купидон

преди 5 години

За истинската любов, няма препятствия.

86

чарли

преди 5 години

Кюфтето ли е рожденик ?

85

Анонимен

преди 5 години

Хубави думи , казани от Светлето! Не ми се вярва , тя да е автора им. Желая им щастие!

84

bbbb

преди 5 години

леки жени, дебели мъже и много *** пара.

83

1211212

преди 5 години

Тя е изпълнила целта на живота си. До вчера е тичала между доматите в Търговище, от днеска жена на тоя прелестник. Това е върховно постижение за една комплексирана се...ка, която би дала всичко само и само да не си ходи на село да капа градината.

82

Анонимен

преди 5 години

Кога се запознаха,кога се влюбиха пък кога се ожениха.

81

Анонимен

преди 5 години

Тая сигурно е свикнала само сто октана да кара, момчето дано издържи на темпото. Това в важно за психилката на мъжа. Иначе са хубави, инталигентни. Много хубава новина, хората имат нужда от позитив, да се усмихнат силно.

80

Един човек

преди 5 години

На 5-та и 6-та снимка си личи културат на гостите на тази пародия. По принцип на сватба жените не трябва да се натрапват на публиката, зашото булката в крайна сметка трябва да е в центъра на вниманието. Но простите *** задължително трябва да се държат максимално ку-рвенски. На 6-та снимка физиономията на булката е повече от показателна :)))

79

Пич

преди 5 години

"От сцената към младоженците полетяха поздрави от голямата звезда на вечерта Васил Найденов"Еххх, Васко, Васко, и ти ли пя на уше на чалгаджиите и мутрите? По това се различава големият изпълнител от долнопробната к-рва. Много плюят по баба ви Лили Иванова, но тя такова нещо няма да направи, колкото и да е зле финансово. Жалка работа ...

78

АХхахахаааааааахахах

преди 5 години

Цветелина Янева дрънкаше по тв-то "Парите не са всичко" докато Делян Пеевски показваше плочки и релефен гръб :) Тая ако я питате ще каже същото че парите не са всичко :) залагам си топките !

77

Ангел

преди 5 години

Ех Шишко ,Шишкоооо.Да си жив и здрав и да ти върви бизнеса ,че изчезнат ли парите ще изчезнат и жените!!

76

Анонимен

преди 5 години

Тоя както е тръгнал, всяка година свадба. Жалки и смешни са.

75

Динозавъров

преди 5 години

Браво братчед!

74

123

преди 5 години

Поне едно е ясно, жената ме е взела по любов. Щото аз пари...