11

Анонимен

преди 5 години

Егати физиономията е извадила, прилича на Буш Старши!

10

Гoшу

преди 5 години

Артистите по са за предпочитане пред малoумния глупak Дъмп, дето когато се надуваше имотния балон всички уолстрийтски тарикати станаха милионери и мултимилионери, само той фалира...и то три пъти. А сега стана и президент на САЩ и всички виждаме какви ги върши

9

Шоки

преди 5 години

Синтий Нискън е лесби и се бракува за приятелката/приятеля си. Демократите само такива ги харесват.

8

от сиднейАвстралия

преди 5 години

Някой от героите Марвел нямали да се кандидатира. Или Батман, Айрънмен, или Спайдърмен?

7

Цвятко

преди 5 години

Защо пък Дуейн Джонсън-Скалата, Иванка Тръмп, Кание Уест или Алек Болдуин да не станат президенти на САЩ в бъдеще.Вече всеки може да стане президент, Дони ни го доказа.

6

Помня от някога

преди 5 години

САЩ имат в това да избират за политически постове лица извън полит.елит:Президентите Айзенхауер,Рейгън и Тръмп бяха генерал,актьор и бизнесмен.Губернаторите на Калифорния,Минесота,Ню Йорк,Арканзас и Западна Вирджиния: Арнолд Шварценегер,Джеси Вентура,Нелсън Рокфелер,Уинтроп Рокфелер и Джон Рокфелер бяха актьори,културисти,кечисти и бизнесмени. Кметовете на Кармел и Ню Йорк Клинт Истууд и Майкъл Блумбърг бяха актьори и бизнесмени. Сони Боно пък е бил член на Конгреса за Калифорния.

5

Емил Чолаков

преди 5 години

Прогнозата на президентските избори в САЩ през 2020г:На 3 ноември 2020г за кандидатът на Демократическата партия ще се разрази купеста и купесто-дъждовна облачност, която ще преминава в гръмотевична буря.За президента на САЩ Доналд Тръмп тогава ще бъде ясно слънчево време и сигурен втори мандат, който ще започне на 20 януари 2021гОстанете с програмата на Би Ти Ви.

4

Санди Чучура

преди 5 години

До Милко КличкотоАбе Милко, какви са тези старци на близо 80 години които ги пробутваш за кандидати за президент бе.Мисля, че бившите губернатори на Масачузетс и Вирджиния Девал Патрик и Тери Макколиф, както и сенатора от Ню Йорк Кирстен Джилибранд имат най-голям шанс срещу Тръмп през 2020.

3

Милко Кличкото

преди 5 години

Нещата в САЩ не вървят на добре. Доналд Тръмп ще загуби президентските избори през 2020г. А въпросът е кой ще ги спечели ?По-долу ще напиша кои могат да спечелят изборите през 2020:1. Джо Байдън-бивш вицепрезидент р. 19422. Бърни Сандърс-сенатор от Върмонт р. 19413. Майкъл Блумбърг-милиардер и бивш кмет на Ню Йорк р. 19424. Кори Букър-сенатор от Ню Джърси р. 19695. Камала Харис-сенатор от Калифорния р. 19646. Елизабет Уорън-сенатор от Масачузетс р. 19497. Хауърд Шулц-милиардер р. 1953

2

Миро

преди 5 години

Социалистическата революция в САЩ през 21-ви век е неизбежна. Националистическата вълна също ще бъде във възход.

1

съответно

преди 5 години

В американските медии веднага да публикуват кой е кандидат кмет за Долно Нанагорнище.