16

Агностик

преди 5 години

10-ти опит: агностикът е човек, който не се интересува, дали има или няма богове. Не твърди едното или другото, защото не му дреме.

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъществуват само три частици: Протон, Електрон и Неутрон. Всички други така наречени частици са техни временни състояния. Неутриното е състояние на Неутрона. Хигс бозона е състояние на Протона.-------------------------Мале мале, де що глупости си написал за 2 реда...

14

А.А.

преди 5 години

Само две неща са безгранични Вселената и Простотията! За първото не съм сигурен обаче...

13

Анонимен

преди 5 години

За индоктринирания религиозен ***, доказателствата не значат нищо. Изяждат се, защото еволюцията работи на този принцип. Още в самото начало, когато е нямало още едноклетъчни, а липидни балончета плуващи във вода, съдържаща органични съединения, липидното мехурче съдържащо повече частици в себе си е присвоявало липидите от друго липидно мехурче, съдържащо по-малко, поради проста физика, в случая осмотично налягане. Изяждали са се и се изяждат, дори когато не са живи същества.

12

Анонимен

преди 5 години

Аз откога им разправям че са от там.

11

Анонимен

преди 5 години

Някъде в Македония?

10

Анонимен

преди 5 години

Вместо ПАТИЦА да се чете ЧАСТИЦА ,извинявам се

9

Анонимен

преди 5 години

Учителят Петър Дънов е обяснил за частиците и влиянието им.Колкото една мисъл ,или друга енергийна патица са по близо по съдържание и смисъл до Божественото добро ,то те могат да проникват и до повече места.Явно тези частици са много близо ,или са директно Божествено послание променящо всичко по един добър начин. С максимален коефициент на полезно действие ,или с други думи ,за минимално време се постига максимален резултат. А как са открити тези частици е елементарно Божествено въздействие .

8

Анонимен

преди 5 години

Съществуват само три частици: Протон, Електрон и Неутрон. Всички други така наречени частици са техни временни състояния. Неутриното е състояние на Неутрона.Хигс бозона е състояние на Протона.

7

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименОтеца е милостив към калпавите НЕ защото са Му "любимци",а заради безкрайната си милост!Кажи сега какво е сазал Той за неутриното!...Нали ги иразбираш тия работи..

6

ПроСоТо

преди 5 години

нещо не ми ивдъхва доверие "новината"....Те едва успяха да РЕГИСТРИРАТ тая частица,защото тя не реагира с материята,сега били установили източника...Някой теоретик е изсмукал от пръстите си тая "информация"..За славата..Па и друго:-Според твърдението,има само един източник на неутрино-въпросната галактика..Във цялата Вселена...

5

Анонимен

преди 5 години

Агностикът е човек, който вярва че съществуват богове, но знае, че те не стават за нищо. Казано е каквото е на земята, това е и на небето. Вижте каква природа е създал: да се изяждат едни други. Това ако е съвършенство ! Бог има, но посветените знаят , че той не е справедлив. Самият Исус казва, че неговият Отец бил милостив към злите и неблагодарните, тоест са му любимците. Сещайте се тогава Той какъв е !

4

Циник

преди 5 години

Агностик - човек - не вярващ в богове , поне докато не получи доказателства за тях!Сиреч - човек със трезв разум - трудно подаващ се на манипулации!Вярващ - "на изчакване"!:-)

3

ognyanz

преди 5 години

Знанието е ограничено, а г'лупостта - безгранична.

2

чорбар

преди 5 години

Кво е тва агностик?

1

Стефанов

преди 5 години

Науката е безкрайна, как да не станеш агностик!?