11

муспи

преди 5 години

Сега виждам 9, Етнически турчин! Такъв глу$ак рядко се среща, а и не може да пише на български, че пиши и с главни букви - признак на напреднал кре$ени$ъм! На такъв не трябва да се отговаря, а да се публикува по често.

10

муспи

преди 5 години

Ципрас и Ердоган са се споразумели, да не правят празни ходове, а да обединят усилията си в усвояване на българските Вилаети. За целта ще залеят с бежанци Тракия до Ихтиман, и дадат лтиматум на Софийските мафии, че ако се правят н луди ще проточат Гетото до Видин. Няма да помогнат и лакейските презкундяния на Бойко Борисоф, нито замяната на ГЕРБ с БСП.

9

етнически турчин

преди 5 години

ЩЕ ЛИ ДА ИЗГОНЯТ ТУРЦИЯ ОТ НАТО.БЪЛГАРИНО ДЪРЖАВИ КАТО ТУРЦИЯ СА ЯДРОТО НА НАТО ,ТЕ НЕ СА МНОГО НЯКОЛКО НА БРОЙ.С ЕДНА ПУШКА И ЕДИН САМОЛЕТ НАТОВСКА ДЪРЖАВА НЕ СЕ СТАВА.СМЕШНИЦИ!!!!!!!!!!!

8

до 1

преди 5 години

Интересно е как пазиш равновесие с тоя "акъл"

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 4А знаеш ли какъв е произхода на ердоганьо бе ХАХАХАААААААААААА

6

Анонимен

преди 5 години

след като Ердоган получи вече своето, ще се кротне.цялата тази заплашителна риторика на конфронтацията имаше за цел само да му спечели изборите. от тук нататък той си привърши реформите, които искаше. Вече официално е модерен султан, сега ще започне да стопля поизстналите връзки с бившите другари. това поведение стана модерно за всички съвременни политици, холандия, франция, германия, русия ... търси се враг, който да обедини националистически електрората, но всяко шоу за три дни

5

Анонимен

преди 5 години

Мечката играе според тоягата.Не разбирам какво толкова се хвали ислямиста след като все пак САЩ командва.САЩ не им продадоха "Томахоук", заради опасения от кражба на технология и заради политически причини и ислямиста веднага отиде да купува руските ракет, като разбира се те не струват, но той няма избор.След това заплаши, че ако не му продадат американски изстребители 5-то поколение ще купи руски такива, но... руските са от доста време в стадий на разработка...САЩ могат да го поставят на място

4

Анонимен

преди 5 години

Ердо най-големия политик редом до Хилер и Ататюрк, трима от двама от които турци !

3

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияПо скоро ще се справят със султана отколкото да загубят влияние.

2

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименСлед като се укрепи още повече на трона си в Турция,султан Ердоган ще подпали Балканите,Запада който задържаше Турция от война вече никой не го слуша в Анкара!.....................................Турция ще подпали Балканите само ако това е в интерес на САЩ ! САЩ нямат интерес ислямска държава като Турция да вилнее на Балканите !Когато САЩ сметнат за необходимо Турция ще е аут дори и от НАТО , а тогава жална им майка на турците !

1

Анонимен

преди 5 години

След като се укрепи още повече на трона си в Турция,султан Ердоган ще подпали Балканите,Запада който задържаше Турция от война вече никой не го слуша в Анкара!Въпроса е кога Турция ще нападне Гърция ,а не дали ще има война!Според мен следващата есен!