13

ИЗБОРИ ДО ДУПКА В БГ

преди 5 години

АТАНАСОВ,НАРОДА Е С ВАС,НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ПЪЛЕН АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ ВОТ,МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМЕ,ЧЕ ВИ СЕ ОТКРАДНА УПРАВЛЕНИЕТО С ЛЪЖИТЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ,КОЙТО ВКАРА КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ ЗАДНА ВРАТА И ДО ДЕН ДНЕШЕН ВЪРШЕЯТ И БЕЗЧИНСТВАТ.ЗНАЕМЕ И ТОВА,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ КАТО ЧУЯТ САМО ВАШЕТО ИМЕ И ТРЪПКИ ГИ ПОБИВАТ,ЗАЩОТО ВЗЕМЕТЕ ЛИ ЕДИН ПЪТ ВЛАСТА,ТО ИДВА ТЕХНИЯ КРАЙ НА ГРАБИТЕЛСТВО И СЪЩЕСТВУВАНЕ.БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТЕЗИ ГРАБИТЕЛИ И МОЩЕН УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ

12

Воля за какво?

преди 5 години

Времето изтече безвъзвратно, мандалото лопна и сега? Време за безумни идеи, нерешаващи ничии проблеми, освен собствените. Сбогом и шут в г.ъза. Следващия ***, моля!

11

Jo6

преди 5 години

Тоа па, бе тебе кой те брои .....

10

Рояков

преди 5 години

Г-н Марешки,Опитвате да се изказвате, но първосигналната Ви природа си казва своето. Погледнете в своята нива - аптеките. Колко любителски подходи в тази важна сфера. Отивам да купя апарат за кръвно налягане от аптека Марешки до пазара в Люлин , София и то със значителна цена - над 130 лв. Поисках гаранционна карта за уреда. Аптекарката ми заяви, че нямат такава практика и касовия бон е достатъчен. За какво говориме и правиме напразни упражнения пред медийте. Това е един от малкото примери !!!

9

Генчо

преди 5 години

Е магарето си гледа своето - горивата имаптеките.

8

Курцио

преди 5 години

Няма да участва в правотелството, нито този, нито който и да е друг мандат!Понеже, скедващия няма да са в парламента!

7

Анонимен

преди 5 години

Всички депутати и министри сте оплескани....

6

Анонимен

преди 5 години

Ни са прай на ударен магарешки! Ти подкрепяш пасивно опг-шайката като не гласуваш против на вотовете на недоверие! Партийката ти е просто една пасивна патерица, която обаче може много бързо да стане активна, ако се наложи! Повече няма да влезете в парламента, това е ясно и на селски ***! Между другото вече стана година откакто не зареждам в твоите бензиностанции! Бойкота ми продължава и занапред!

5

annybody

преди 5 години

Един и същи *** с упражнения по скудоумие.Като не ти харесва темата, *** в сайта на Козилкина или Сузанита, аман от зле платени пръдльовци.

4

Башка Луд

преди 5 години

...каза о.с.рания до ушите Магарешки!

3

КАРАКАЧАНОВ-агент на

преди 5 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

2

ПроСоТо

преди 5 години

Ха!...Че кой "закон" в България не е "лобистки и граблив"?!?!

1

Boko bo

преди 5 години

И тоя е на каишка при 3 буквената варненска групировка тоест при бащицата. С 1на камара дела за кво ли не. Другият се доказа за дъвки и бонбонки. Това е проблемът!!! Хора без морал, съвест и преданост към Отечеството ни управляват 30г. Този народ моят народ сам си го избра. Заради банани и дъвки орбит остави да се подиграят с живота на децата му. Със собственият си живот! Всеки по-някакъм начин заслужава съдбата си Ако ме разбирате. Жалко за децата ни. Ние просто си чакаме часът....