5

Ха-ха

преди 5 години

Божанката и Божинката са все Горнооряховски кадри.

4

Анонимен

преди 5 години

Това: "Административнопроцесуалният кодекс е много важен, по него жалим глобите на гражданите" показва изключителна правна неграмотност.Глобите се "жалят" по ЗАНН,не по АПК,по АПК се оспорват административните актове. А точно административното ни правосъдие е на второ място по бързина в Европа. Някой не си дочел нето законите, нито статистиките,които, впрочем,не са български, а на ЕС. Ако горното е творение на този Божанков, то същият да си наеме консултант, че силно се излага с глупостите си.

3

Анонимен

преди 5 години

Бойче до тука ни докара, какви права ще си търсиш, какви 5 лв... Некадърни, назначени пп шуробаджанашка линия герберастка линия, чиновници ти пишат нередовен акт, айде сега *** обжалвай..

2

Анонимен

преди 5 години

съдебната система направо да я направят като болниците търговско дружество и да узаконят плащанията.и след като ще печелят да и спрат финансирането от бюджета тоест от гражданите.скоро до правосъдие и болница само ако имаш пари да живей конституцията.

1

annybody

преди 5 години

Няма ли най-после да промените НК така, че обир на стойност по-ниска от 510 лв. да се разследва? Обрали нечий дом, пребили стопанина, но стойността на обраното били две кокошки, 7 буркана зимнина и 40 лева пенсия - е, няма основания за производство..Виолетовите обезлюдиха селата - ами безнаказани са, как да не трепят и да не крадат - рай отвсякъде! И да иска човек да си купи къща някъде, защо да го прави, след като ще му опустошат цялата градина!