12

Браво

преди 5 години

11-ет българи в игра. Браво Славия!

11

Активист на БКП

преди 5 години

До ПоздравиТо и ,,Уефски,, не съществува !!! Има ГМО ФК ,,Лаффчис,, 1992...

10

Поздрави

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува.

9

Шабан Шаулич

преди 5 години

До муспиДа ,бе ! Щото във Вадуц предупредиха агитката на ЦСКА да не използва расистки скандирания ! И за този мач ГМО ФК ,,Лафчис,, ще отнесе глоба,щото публиката му е ,,толерантна,,...

8

Пената от Мировяне

преди 5 години

До смях...Ама в отборът на ,,чичо Венци,, играят само бели момчета -българчета,а не бежанци от Латинска Америка и Африка...

7

смях...

преди 5 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов (шкембето) и турските сериали...

6

до муспи

преди 5 години

Има много интелигентни българи, но със сигурност най-простите хора на света също са българи...Стигам до този извод, четейки поста ти!Лудогорец, Славия и Левски с акционерни дружества от 1945, 1913 и 1914 ли играят?ЦСКА има по-голяма посещаемост от всичко останали отбори в Първа лига, взети заедно!На кого не са платени заплатите?Домусчиев съсипа Български морски флот и направи отбор в Разград, Спас Русев източва Виваком и издържа Левски...ти ли говориш за кражби?

5

муспи

преди 5 години

УЕФА ще анулира мача на ЦЕКА, защото са нов отбор и нямат право да играят на този, явно откраднат от някъде стадион. Освен това агитката им носи нацистки знамена и отрича холокоста. Те са отбора с най малко публика в Бг. пък имат най много пари, - явно кражби, мафии, и не са платили заплатите на редица чужденци, а сега наемат нови! Освен това - играят в А група незаконно, без да са минали през В и Б?! Султана също отказва да ги финансира повече.

4

Анонимен

преди 5 години

подуенци са в шок, много ми е интересно колко иди_о_та ще отидат на Герена да гледат мача. Трябва да бъдат обявени за мазохисти.

3

Анонимен

преди 5 години

Друго си е да продължаваш срамната евросерия срещу колоси като Вадуц (Лихтенщайн). Кой? Идеал Петров! Кой?

2

Анонимен

преди 5 години

Ами браво на Славия, че си взе своето, вместо да се излага срещу Тампере, като едни други отбори да речем.

1

Анонимен

преди 5 години

В София Славия. 1- 2. Тампере