28

Cc

преди 5 години

До SsДокато разсъждаваш толкова плоско, няма да се променят нещата в България. Ако всеки от нас гледа да му е чисто, уредено и организирано ще живеем една идея по-добре. Звучиш ми точно като тези които си изхвърлят кошчето от колата на улицата, плюват си дъвката в градинката и си казват "майната му, аз съм на земята за кратко, да му мислят другите"!

27

Анонимен

преди 5 години

Сега засади домати и тикви на празната зелена площ селчо

26

Анонимен

преди 5 години

*** на мама доносничето........

25

Анонимен

преди 5 години

Абе Суджука още ли кара джипките на горското?

24

Анонимен

преди 5 години

Сега остава да ги накараме да си плащат винетки и застраховки на личните автомобили и нещата ще започнат да ми харесват. Масово, поне в моя град (дори в моя блок има 3ма такива индивида), си карат автомобилите без стикери, някои дори и стикер за преглед нямат.

23

нали

преди 5 години

До Анонимен 21Къде видя мръсното,правилата са за всички и в това няма мръсно.

22

смях

преди 5 години

До АнонименДявола е в малките неща,умнико щом някой ви каже истината веднага го пишете като ***,типично за примитивните същества...

21

Анонимен

преди 5 години

До това еТроловете пък от кога почнаха да плащат данъци?!Пишете как умря Мишо Бирата, пишете за Ало Ваньо Танов, пишете за тефтерите на Красьо Черния и Филип Златанов, пишете къде са парите за КТБ и къде са 16-те милиарда заем и стига с тия простотии кой къде паркирал и кой къде пръднал.

20

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо казана с българите в пъклото никой не го пази!Бугарчето го бива само да направи мръсно на другия, затуй сме на тоя хал.

19

Анонимен

преди 5 години

Интересно, ушевите ако са спрели да паркират безплатно на тези две улици, на кои други две улици в същия район паркират безплатно сега?

18

Анонимен

преди 5 години

Това ушев да спазва законите и правилата в България виц ли е или да?

17

да

преди 5 години

До До 10Човече ти не си в час,първо се информирай и тогава пиши.

16

До плащача

преди 5 години

До това еПлащаш и на *** помощите, но не им гледаш канчето дали си плащат сметките, данъците и т.н.

15

До 14

преди 5 години

20 години неможеш да научиш хората за колани да слагат, защото е за тях ти ми говориш за малки крачки :)

14

До 12

преди 5 години

Аз за разлика от теб плащам заплата поне на 10 от данъци и грам не ме интересува къде паркират или *** ! Мене ме интересува да си вършат работата. Ама си българче и разбираш от футбол,политика, и финанси а говориш на въпреки ... Типичен гражданин с манталитет на селянин !

13

До 10

преди 5 години

Заради големите им заплати и превилегии нямат хора и гранична се пренудиха от бюрото по труда да вземат :) ако тия 800лв дето ги вземат ти се струват много отивай ! А и ми е интересно от къде знаете, че не си плащат ? Щото някой бил казал :) айде 1 кола, 2 добре ама 50 няма как да стане !

12

Анонимен

преди 5 години

До SsГолемите неща се постигат с малки крачки. Първата от тях е правилата да важат за всички.

11

Истината

преди 5 години

До на ви демокррррацияПСЕВДОдемокрация и ОЛИГАРХИЧЕН "капитализъм" - по РУСКИ образец!

10

това е

преди 5 години

До SsЩом народа плаща и издържа полицията ще им гледаме в канчетата и даже под чаршафите защото те са платени от нашите данъци,ясно ли е?!

9

ей

преди 5 години

До SsПич,не може обикновените хора да плащат а полицаите не,това е скандално дори само да се помисли......полицаите имат големи заплати и не виждани другаде привилегии който се плащат от всички нас.