72

Анонимен

преди 5 години

Браво братя хървати! Цяла България е с вас!

71

Анонимен

преди 5 години

Е, ово е баш велики цирк.

70

Татари и...

преди 5 години

Татарстан съществуват само и единствено в паранойчната празна глава на Сталин и неговите последователи, какъвто си и ти! 1923г. и изкуствено предизвиканото въстание тогава( уточнение-пише се без"з") с пари от Москва нямат нищо общо с най-жестокия атентат в " Свети Крал " осъществен с пари пак от Сталин!

69

Един от Северозапада

преди 5 години

До добре,...А ти прочети "Ледоразбивачът", може да стигнеш до същите изводи.А, да, и да се въоръжиш , с каквото намериш, Руснаците са по Черноморието, превземат ни отвътре!!!Трябвада им дадем отпор!

68

Един от Северозапада

преди 5 години

Или пък да кажеш нещо, кой спря Войнишкото възстание, до Владая? 16 годишни юнкери, с картечниците, стреляха по братята и бащите си, тръгнали да търсят сметка от властта, за състоянието в което се намира държавата. Историята е циклична, и не е лошо да се препрочита от управляващите от време на време. За да се избегнат повторенията и.Извинявам се за отклоннието от темата.Лека нощ, деца, радвайте се на победата на хърватите.

67

добре,...

преди 5 години

че си само един останал в скапания червен северозапад! като търсиш истини чети повече, чети и препрочитай сведенията на Ген. Григоренко, един от най-приближените на Сталин за причините довели Адолф Хитлер до решението да удари пръв!

66

Един от Северозапада

преди 5 години

Нищо не мога да кажа, както и ти не можеш да кажеш за потопените шлепове в Дунава, пълни с живи възстанници, българи, 1923-та, за изгорения жив Гео Милев и за разстреляния Вапцаров, все действия, довели до взривяването на "Света Неделя",1925-та.

65

Един от Северозапада

преди 5 години

До66. Не знам на кой е по -миризлива устицата. Моята поне не обижда първа съфорумниците тук.Но си прав-Сталин вероломно нападна Германия едно време, и стигна почти до Берлин, преди да го върнат обратно и да забият немското знаме на Спаската кула на кремъл.Опа, пия лекарство за ишисз, и май се обърках нещо...

64

64

преди 5 години

Като пишеш истини какво ще кажеш за Голодомора в Украйна през 1933г. и за зверствата на сърбите срещу хърватите по време на Първата световна война?????????????

63

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен Ние сме съюзници с всеки, който ни пожелае, особено напоследък.Нали така, Шматарок? Друга премълчавана напоследък истина е, защо Сталин по време и след войната, е изселил и репресирал Кримските татари. Защото, както ми разказа по спомените на родителите си, един руснак, татарите посрещнали германските войски с песни и танци, а техния старейшина бил начело, на бял кон, със сребърна сабя препасан...

62

Анонимен

преди 5 години

до 64 Че ние не бяхме ли съюзници на Хитлер, бе, ШМАТАРОК?

61

Един от Северозапада

преди 5 години

Малко известни факти, премълчавани грижливо напоследък. По време на окупацията, хърватите са били съюзници на Хитлер, били са полицай и жандармеристи, на сръбска територия, правили са голями золуми на сърбите.По същия начин и украинците,са били жандармеристи на територията на СССР на времето, под командване на германци, и са правили голями золуми и те, даже редовна войска от украинци, но под немско командване са имали, доброволно записани , при това. Тези истини сега се премълчават.

60

Правопис

преди 5 години

Ти си гени"й"

59

Анонимен

преди 5 години

Братя по оръжие, съюз и ценности!

58

Анонимен

преди 5 години

Симитлийскио кмет е правил мини мондиал днеска с общински кметове и съветници в сараите му. Черпавал ги е с крехко месо и наливна бира от автомат. Откъде има толкова пари един селски кмет - питате ли се.

57

Анонимен

преди 5 години

Това Хърватска да станат световни шампиони е все едно Русия да станат световни и ние истинските българи да не се радваме. Много ясно че ще се радваме за тях. За франсетата ли да се радваме?

56

Анонимен

преди 5 години

В някои български квартали ще има викове от радост вечерта в неделя ако Хърватска стане световен шампион! Те са ни братя по кръв все пак.

55

Анонимен

преди 5 години

За мен Хърватия вече са световни шампиони, играчите на Франция са сбор от няколко наций.

54

Анонимен

преди 5 години

Балканска нация, какво очаквате. И все пак поради географското си положение са класа над българите и руснаците :) Приятно гледане на финала от телевизора *** !

53

Анонимен

преди 5 години

Деликатна ситуация: ВИДЕО как Юнкер стъпва зиг-заг на срещата на НАТО и полита заднешком връз Порошенко разбуни мрежатаПрочети повече в Blitz.bg: junker e bil jako pian gledaite go