27

Шопо

преди 5 години

Па че требе да се бръкне за ??????...

26

Korean soup

преди 5 години

До Анонимен 14 Аре по-усърдно си ползвай пълнежа на главата! Нелеп, нещастен случай ще е ако се спънеш и си счупиш ръката или ако се задавиш с храна и умреш. В случая става въпрос за грубо погазване на правилата от някакъв тарикат, който с джипа си прави маневра на пешеходна алея и сгазва дете на 4 години. Това е все едно да карам в насрещното със 100 и като те блъсна да кажа: Е извинявай, без да искам, случайно стана.

25

Анонимен

преди 5 години

Затвори в България няма ,тва са курорти .Днес един пак си тръгнал ,омръзнало му и си заминал , ще се прибере сам сигурно .Егати пародията .10 години ГЕРБ ,10 години запускане на затворите. Това дори не го казвам да се зъбя на управляващите , казвам го защото от началото на годината е така. Валентин "Валъо " Радев да си подава оставката .

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Ами в пешеходна зона...... не виждам проблем.

23

Анонимен

преди 5 години

Къв е тоя затвор, бе? Че те дават повече отпуски от едно време в казармата!!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Черпил е където и който трябва и затва за месец престой в хотела 40-50 дена отпуска.То е ясно от километри.Сега остава и заплата да му дават и коледни и великденски а на излизане от почивната станция-нов джип.

21

Анонимен

преди 5 години

Егати и правосъдието случая е от юни 2014г а сега е юли 2018г 4 години мъка

20

Анонимен

преди 5 години

Типична, строзагорска свня!

19

Анонимен

преди 5 години

Я пак? На мен за цяла година работа ми дават 20 дена отпуска тоз получил над 100 от пандиза ...Нямам думи !

18

Анонимен

преди 5 години

какви са тия отпуски че и всеки месеци тои то за убиец ?!

17

Анонимен

преди 5 години

ТОВА НЕ Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО А ЧИСТО ПРЕДУМИШЛЕНО!! ПРИСЪДАТА МУ Е СМЕШНА!!! ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВДАЕ С НЕИЗПРАВНОСТ В КОЛАТА ИЛИ ПИЯНСТВО!ЯВНО ЯКО ПАРА Е ШАРИЛА ОЩЕ В НАЧАЛОТО ПРИ ПРОКУРАТУРАТА КОЯТО Е ПОВДИГНАЛА СМЕШНО ОБВИНЕНИЕ!ПЪРВИЯ ПРЕСТЪПНИК Е ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ!!!ПОВДИГНАЛИ СА МУ ОБВИНЕНИЕ ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!! СЪДА Е ДАЛ МАКСИМУМА!!!ПРОКУРАТУРАТА СА ЗА ЗАТВОРА И СИ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ!ПРОКУРАТУРАТА Е ДОКАЗАНО НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!

16

до14

преди 5 години

кво по кротко бе! инцидент или не трябва да си излежи присъдата докрай защото и без това е обидно малка ! толкова ли струва човешкия живот???

15

заралия

преди 5 години

Би било нелеп нещастен случай, ако го беше прегазил на шосето, а той го уби в пешеходна зона, строго забранена за МПС-та. Но в България все още много хора се имат за големи тарикати, мислят си, че са над закона, за тях другите са балъци. Та и тоз *** си форсира джипа на място, където се разхождат майки с колички. Един вид, "кой съм аз?"

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9"майката не носили вина за пуснатото дете без контрол?"---Не четеш ли бе, ***? Тоя с джипа (бедно стругарче) Е НАВЛЯЗЪЛ В ПЕШЕХОДНА ЗОНА И Е СГАЗИЛ ДЕТЕТО!Какви майки те тресат, КОГО ЗАЩИТАВАШ ??

13

Анонимен

преди 5 години

Аре по-кротко! Очевидно е, че става въпрос за нелеп нещастен случай(наказанието му е достатъчно). Има толкова случаи с предумишлени убийство и условни присъди...

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен -9майката не носили вина за пуснатото дете без контрол?Или си роднина на убиеца или ***. Прегазването на детето , даже не е на пешеходна пътека ,както и тук някой погрешно споменава , а в пешеходна зона , което е нещо корено различно .Все едно си в парка ... Аман от полуи..ти.

11

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Дoлeн комунистически корумпиран съд!!Колко ли са взели съдиите за да наложат на убийство 8г. присъда!!

10

Анонимен

преди 5 години

Докато народът не излезне навън и не промени цялата система в България,а само си говори тук,ще стават още безобразия.Голямата глава акъл на Европа дава......

9

Анонимен

преди 5 години

майката не носили вина за пуснатото дете без контрол?

8

Анонимен

преди 5 години

РЕФОРМИ НА ЗАКОНИТЕ ТРЯБВАТ И МОМЕНТАЛНО УВОЛНЕНИЕ НА НАЧАЛНИКА НА ЗАТВОРА В СТАРА ЗАГОРА!