22

ж

преди 5 години

ти си пълен ***

21

Fallschirmspringer

преди 5 години

Според общинският съветник от ГЕРБ Зафир Зарков вариантът с въвеждането на тролейно трасе ще се случи за три месеца,а вариантът с възстановяването на оригиналното трасе на шестицата може да се забави с години, защото включва и отчуждителни процедури.Но трасето си съществува и за какви отчуждителни процедури става въпрос.По-скоро,върху бившото трасе ще израснат китни блокчета.Като си представи човек какво крадене ще настане ,направо красота,даже ще им платят за кражбите,та те ще достигнат съвършe

20

Анонимен

преди 5 години

До До Fck и подобниКато човек, роден и живеещ в центъра ви моля да си стоите в Люлин.

19

Анонимен

преди 5 години

ДОДо Fck и подобниАз като живея в центъра, въобще не ми се налага да ходя до Люлин. К`ви да ги търкалям там?

18

Анонимен

преди 5 години

Трамваят е най-доброто превозно средство за София, но откъде самоковската *** да го знае и досега закри близо половината трамвайни линии в София.

17

&22

преди 5 години

Излиза че са спряли трамвая заради шума по трасето т.е. тези , които са го ползвали са се оплакали от шума ,а след това се оплакват от липсата на трамвай.

16

Анонимен

преди 5 години

Като гледам тарифата, по която ГЕРБ строят тролейбусно трасе от Младост 1 до Младост 2, от тази нова линия яко ще се нагушат. Ако просто бяха пуснли трамвая, нямаше да има за лапане, и все пак щом ще оставят и 6цата и тролея, смеха е пълен. Да пуснат и един електрически автобус за още 100 милиона

15

ха

преди 5 години

досега на квадрати ли караха?

14

Миньоро

преди 5 години

На винкел се казва.

13

Нищо странно

преди 5 години

Казва се ,,на колела" и ,,На релси".Явно родените след 1985та не са запознати с терминологията.Ще порастнете и дано поумнеете,ама за някои май че ще е трудно.

12

До Пародия на държав

преди 5 години

Изпълни ли си ,,нормата за попържните " или още ти трябват.Както казват мъдрите,,Самодоволното словоизлияние е ясен показател за безполезност".Какво ли си видял ,какво си преживял,пъпчиви пубере.На никой не му пука за твоето ,,мнение"

11

До Fck и подобни

преди 5 години

Истината е в метрото.Трамвая остава просто атракция.За колко пистигаш от центъра до Люлин с 8 и с метрото? Това е бъдещето. И аз си спомням с умиление за малкото трамвайче от колелото на Й.Николова и онова от Павлово,но всичко с времето сиА колелото на 6 беше на мястото на мола,до ,Палма".София вече е два милиона и става тясна за надземния транспорт.А недоволни ВИНАГИ ще има,каквото и да се направи ще има различни мнения но трябва и разум.А в интернет е ясно че ще преобладават ,,киселините"

10

Пародия на държава

преди 5 години

Фандъковщината продължава ******то на София. Само заглавието показва какъв идиотизъм цари в Общината. Друг коментар е излишен.

9

annybody

преди 5 години

Тролеят е добро решение, само който не е живял на пет метра от трамвайни релси, на двеста - от влакови, и самолети над главата към Враждебна, само той не знае какъв е рахат.

8

Fck

преди 5 години

Първо. Трамвая няма ли колела? Второ. София бе известна с трамвайте ,но лека полека ги закривате едно по едно витошка например??? И натам да не говоря колко години съм живял в сграда под нас минаваха трамвайте и не ми е пречело. трамвайния транспорт е удобен и доста хора (не само пенсий) го ползват.Жалко ,че няма трезвомислещи в тая София и в адми истрацията.хиляда естекади за гламавите автомобили направихте а трамвай махате и викате после завишени са нормите за замърсяване.А трамв. Е на ток!

7

Анонимен

преди 5 години

не, на въздушна възглавница беше до сега

6

Анонимен

преди 5 години

Е той до до сега на трупи ли е движил бе?

5

Лозенец

преди 5 години

Ресторант КошаритеКога ще регистрира българския съд ОМО Илинден македонската партия ?

4

Лозенец

преди 5 години

Какъв сегашен маршрут към Иван Вазов бре.Такъв няма.Колелото е преди басейна и толкова.Какъв ,,маршрут,какви пет лева.А кметчето Дреков,какъв тарикат е,горкият Лозенец!!!

3

ОСТАВКИ

преди 5 години

ОСТАВКА ФАНДЪКОВА, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА ЧЕ СИ НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖКИНЯ. ОСТАВКА.