10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе ви омръзва - под вола теле търсите. Сменете малко плочата - ставате досадни.

9

Анонимен

преди 5 години

Луд умора нема!

8

Анонимен

преди 5 години

Младежът е на 26 години, т.е. роден е някъде 1991-1992 години и е възпитаник на демокрацията, но ето докъде води демокрацията.

7

Анонимен

преди 5 години

Нямат край дивашките драми.

6

Анонимен

преди 5 години

Фейкнюз нюз. Великите българи не правят такива неща. Няма как велик българин да бие майка си и да убие баща си. Още повече православен християнин при това славянин. Не, това не е истина. Това е сорошка провокация.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Ако не беше внук на Гошкин, може би щяха да го държат под ключ в психиатрично заведение. Но се чудя на съседите, те са знаели чий потомък е този, който години наред ги е тормозил. Защо не вдигнаха патардия чрез медиите, за да принудят родителите или институциите да го сложат под ключ.Но като се обърне колата, пътища много.

4

Анонимен

преди 5 години

Този *** е внук на бивш необразован затворник, но от цк на бкп. Нещо като умален вариант на малък тошко. Казано по друг начин внукът на Гошкин. Затова не върви нищо в държавата, а ей такива внуци на колибари е пълно навсякъде. Вижте оня с мазните филии, или пък херсонския мушморок, примерите са безчет.

3

annybody

преди 5 години

Събуждам се сутринта - жената заклана. Много се уплаших, звъня на полицията, идват, протоколи, разпити, разследване - питат ме нещо, ами като нищо не помня? Помня само дето много се обичахме, късмет съм извадил, че и мен не са заклали!

2

Анонимен

преди 5 години

И какво ни интересува нас това, че и с подроности нормални ли сте бе.

1

Анонимен

преди 5 години

техните са виновни-ако го бяха източили на *** в канала навремето вместо да го правят това никога нямаше да се случи.сега за всичко ще обвинят наркотиците които му отключили шизофренията на маминото детенце иначе то си е било ангелче ,генийче и всичко останало добро,нали така?