36

Hak

преди 5 години

Geshev ne im li e sprial toka? ;)

35

интеграция

преди 5 години

До АнонименДобавям към колегата:.... и прилагане на НК с цялата му тежест, по отношение на ранните "бракове" и тАрдицията им - ч,а,в,е да снася ч,а,в,е! .... и никакви компромиси с образованието! Помощи - само срещу бележка от училището, че за месеца няма неизвинени отсъствия!!! Тук да внимават учителите и директорите на училища!... и откриване на партида за ток и вода - само срещу нотариален акт на имота - както за всички останали!

34

Патриот

преди 5 години

Предлагам другаря Боян Расате да се поразходи за ден два в махалата с неговите момчета и малко рокери от тези , които бяха в Катуница. И резултатите ще са налице..

33

Анонимен

преди 5 години

Яко да си на помощи, а. Цяла нощ фиджи-биджи, до обяд спиш, следобед търсиш къде какво да чопнеш и от вечерта наново. А бледоликите да се гърбят да ти изработват подаянията, нали са за това. Малцинство да си в западналия свят.

32

Бай Иван

преди 5 години

Да вземаш две минимални заплати социални помощи плюс пари от западни НПО-та ,безплатен ток,вода и т н ,как няма да щракаш по цял ден с пръсти ;) ????

31

Анонимен

преди 5 години

Правилегии , гарантирани от ГЕРБ !

30

Анонимен

преди 5 години

нвоия закон на винкела е анти български.когато индийците празнуват никой няма да ги пипне, защото евреите ги пазят.когато българи пируват по дискотеките, винкела по поръчка на феодала си, ги глобява.егати равенството а, чужденците са с по-големи права от нас.

29

Лил

преди 5 години

До K6Взе ми думите от устата. Да им дръпнат шалтера да мирясат. ☺

28

Анонимен

преди 5 години

Единственит начин за справяне с ромите е да имаме средно по 3-4 деца, те да се възпитават патриотично и в бойни изкуства и да не емигрират.

27

Анонимен

преди 5 години

Къде е министъра Тишина,В.Симеонов , ,, патриота''.

26

K6

преди 5 години

Къде сте момчета просто им спрете тока така или иначе не го плащат намерете начини как да им отрежете кабелите

25

Гост

преди 5 години

Я отидете в Лом да видите какво чудо е. Там след максимум 7-8 години няма да има бял човек. Град с история и сгради с чудесна архитектура вече изчезват.

24

АК47

преди 5 години

Вие спите 30 години сега пречи ви музиката.

23

Анонимен

преди 5 години

И какво им пречи шума? Българите отдавна няма кой и какво от "сън дълбок" да ги събуди... А оръжия и гранати сега по-лесно се намират, отколкото преди и такива проблеми се решават бързо и лесно...

22

Анонимен

преди 5 години

Викайте Валери!Той ще ги нагласи!

21

Анонимен

преди 5 години

ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ Е СЪС СПЕЦИАЛНА ЗАКРИЛА. ДОРИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАКАЧА.

20

Рецептата е -

преди 5 години

дебела и бодлива гьостерица по четирибуквията и на разпасаната част от онзи етнос, и по четирибуквията на онези, които допуснаха тези да ни се качат на главите!

19

До Анонимен 18

преди 5 години

Онези, които се нуждаят от електорат, имат съветници. Нашите са получили съвет: Ромите се обиждат, когато им кажеш, че са роми. Искат да са турци. Онези от тях, които са ходили на училище, са научили от нескопосно написаните ни учебници, че турчинът е бил господар-готованец, който си е позволявал всякакъв произвол, а българите са го хранили и са търпели. Затова на рома му е кеф, когато си въобрази, че е в позицията на онзи измислен турчин. И е признателен на онези, които му осигуряват този кеф.

18

Анонимен

преди 5 години

Ами то няма как да стане.И на времето хората на село са ги яли бълхи ,въшки и дървеници.И са ги яли и никой не е правил дезинсектизация. Все са чакали някой да напръсканякой , ама кой???

17

"... през после

преди 5 години

години ромският произвол драстично се увеличавал" - това е логично. През 90-те години партията столетница имаше стабилен контингент от червени баби и дядовци над 70 г. Сега от тези хора само отделни единици са живи. Откъде да се вземе нов контингент? Ами от ромските махали. Затова червенушковците и потомците им правиха, струваха, но успяха така да нагодят у нас всякакви НПО-та, че посредством свои внуци да им дърпат конците и да угаждат на по-разпасаната част от ромите. Така се печели електорат!