10

Анонимен

преди 5 години

А съучастницата му Иванка кога ще бъде задържана и съдена?

9

Барселона

преди 5 години

По скоро го пратете на специализация в Централният софийски колеж...да го поеме бай Хасан с неговата...бухалка....

8

Хм...

преди 5 години

Това насилие с бухалката отзад е толкова жестоко, че доживотен му е малко на този изверг. А "вечната студентка" - жена му, света вода ненапита, а?! Какъвто и коцкар да е бил човечецът, не заслужава толкова жестоко и брутално наказание. Те, ей такива, като "вечната студентка" създават проблемите, а после друг им виновен. Егати ревността, егати жестокостта. Да речеш, че става въпрос за първата красавица на планетата.

7

Анонимен

преди 5 години

Този е абсолютно откачен. Нормален човек няма да извърши такова нещо. Лудите са навсякъде, внимавайте.

6

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с висшист и почнаха да се избиват.Тия само със средно напуснаха държавата.

5

Анонимен

преди 5 години

Ceлcки драми.

4

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбирам, жена му на тоя се мъчи да завърши висше от 2005-та насам! Имайте предвид, че влязох в университет през 2003-та и завърших 2007-***, бакалавър. Не знам точно колко куха лейка трябва да си за да буташ висшето си вече 13 години. Дори доцентът да е искал пари, няма нищо което да оправдае убийството му. Лично аз бих й дал пари, за да се разкара от университета.

3

Читател

преди 5 години

Не че се заяждам, но защо не се уточните на коя дата е извършено престъплрнието. След като датата ви е грешна /поне едната/, остава съмнение, че и други неща не са истина.

2

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Сега да го дефлорират с една 5-ет цолова тръба до смърт!Мотива бил ревност?? Сега от панделата дори любовните смс-и няма да може да и чете! Аз искам за такива изверги, доживотен затвор без право на замяна!!? Ученият е бил подложен особено мъчителение с изключителна жестокост! Тоя няма поправяне, след 20г. ще излезе още по-озлобен!

1

Анонимен

преди 5 години

А не бе, ще го помъмрят и щу го пратят да си ходи дома!