19

Анонимен

преди 5 години

все едно и също, преди 5-6 години Путин се пошегува"газ не искате, нефт не искате, ама и дървата са в Сибир".....

18

Анонимен

преди 5 години

Кво, да не заработаваш след полунощ пред Операта, когато се прибират пийналите аборигени от баровете наоколо? Колко им вземаш за д*у*д*у*к?

17

от сиднейАвстралия

преди 5 години

Извинете но... в доларЕ съм. 6 цифрени. На година. И живея срещу Операта на 2км след Харбър Бридж првди милитари роуд

16

Анонимен

преди 5 години

арогантен,невъзпитан клоун,представям си как ще потупва английската кралица по гърба..как е възможно да го изберат за президент?

15

Анонимен

преди 5 години

Как без бутане бе, нал пияндето Юнкер ще падне бе, наглосаксонски ***!ХА,ХА,ХА!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Тази среща е поредният пирон в ковчега на Путинистан. Северен поток 2 няма да има, нарочно залъгваха руснацитата толкова време, за да се набутат повече.

13

Ттттт

преди 5 години

Тръмп ясно показа, че е президент на Америка и Европа. Докато Тръмп се суети, европейските му слуги подскачат покрай него и се надяват гнева му да не се излее върху тях, преди да го заговорят се опитват да разгадаят настроението му.

12

ПроСоТо

преди 5 години

тоя на снимката /ако е актуална!/ е двойник.

11

к

преди 5 години

през 1996 Путин (тогава беше висш офицер от КГБ) каза:"До кога ще се церемоним с тях (САЩ), една атомна бомба в стратосферата и ще ги върнем в каменната ера"тези които живеем в САЩ помним спирането на тока в Ню Йорк !тогава града беше превзет от вилнеещи тълпи цветнокожи, който грабеха магазини и изнасилваха направо на улицата - без ток полицията и силовите структури загубиха контрола на града !!! Ето това са САЩ !!!!!

10

Американски войници

преди 5 години

Идваме.Ще ви освободим от българско робство.Не случайно сме поставили Американския Университет в Благоевград.Америка ще даде Автономия на Пиринска Македония.

9

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли какво се казва при погребение на организация като НАТО? Молитва за задгробен живот или заклинание да се не връща от мъртвите?

8

Благоевград

преди 5 години

Американски войници къде сте ?Елате ни освободете от българско робство.10 000 американски войници от Кочериново до Кулата.Пиринска Македония Автономия.

7

к

преди 5 години

много ми е интересно като как западните гадове си я представят войната с Русия !?кой ще изкарат да воюва с Русия - джендърите ли, или цветнокожите "бежанци", или превърнатото в овце затлъстяло и болнаво бяло население на САЩ и западна Европа ?очевидно е че Тръмп иска да измъкне повече пари за умиращата оръжейна индустрия в САЩно по-един или друг начин за западните плутократи ще им се наложи да воюват - Китай е сила съизмерима с Русия а Турция е най-мощната военна сила в Европа и в Изтока

6

До 1

преди 5 години

"докато краварника съществува ще има войни" - Абсолютно! Но като прибавим факта, че Америка е водена от май-му--на с граната това прави положението взривоопасно. Според мен въпросът не е дали а кога ще пламне всичко!

5

хм

преди 5 години

Мислеха,че са смачкали Русия,а то не било така!И ся кво!?

4

OldSmuggler

преди 5 години

Golem pich e, I ne mu dreme vaobshte za nikoy drug osven America. Evala

3

Вал

преди 5 години

А къде е бил неговия елитен гвардеец ,Дон Боко Тиквоне?

2

Басист

преди 5 години

На бас, че в Хелзинки езикът на тялото ще говори по-различно?

1

Анонимен

преди 5 години

тръмпела иска да продава оръжие а не да има световен мир , помнете ми думата , докато краварника съществува ще има войни