22

Румен

преди 5 години

Просълзих се!Пуснете добрия човек!Нека убие още двама,трима,тогава го затворете!

21

Анонимен

преди 5 години

А на 70 години членът е най- твърд. В 70та си годишнина мъжете имат най- много тестостерон :D може да я оправи 10 пъти днес :D То да ревнуваш от някой на 20, ама 70, нямам думи. А сега в пандела и да я ревнува - файда. Айляк да е, смях да има. Мислещите намаляват ден след ден.

20

Анонимен

преди 5 години

И като е правил изкуствено дишане му е сложил бухалката отзад да не издиша :D Да си *** често е за цял живот.

19

Анонимен

преди 5 години

то едновременно и комплимент му правят, дядото на 70 а е достоен съперник на мачото. Айде сега за 20 години в пандела, за убийство по жесток начин.като излезе на 62 и той ще може да задява млади каки.

18

майорски

преди 5 години

Ревност ... любов ...каквото и да е ... убил ли е човек ? .........Убил е ! ... В затвора ....Ако всеки убиваше заради това че жена му била задявана от някой си ...половин България трябва да се изтрепем ! ... А на жените си фереджета да наслагаме ......Па да му беше удари два три шамара и с глоба от 500лв щеше всичко да приключи ....а той го убил ...и се оправдавас ревност ...аре стига бе !В затвора

17

Анонимен

преди 5 години

А за съучастие на убийство не се ли лежи? Жена му на този защо не е в сливенския? Или тя не е участвала,мъжа и я намерил случайно (в кола в друго населено място),а пък тя после случайно изхвърлила и оръжиетона убийството в реката и заложила откраднатия синджир? Kучkата също в зандана поне 15 години,да може спокойно да си завърши виШУто и да се начеша!

16

Анонимен

преди 5 години

Интересни коментарии сега, като си спомня каки ги пишехте при първата и втората новина за това убийство. Аз и тогава и сега пиша едно и също, което вие чак сега схванахте.

15

Аз

преди 5 години

Какво ни занимавате с тази ***. Още ли не сте го вкарали в затвора да гние до гроб.

14

Анонимен

преди 5 години

И тая като *** за зеле не става от нея , къде е тръгнала да учи висше ?

13

0

преди 5 години

На мен ми изглежда, че някой МНОООГО, ама много иска да помогне на този "нечовек". Доживот за такива - и за него и за онази....... дори няма да я оприличавам.

12

Анонимен

преди 5 години

Каква ревност, човека е бил над 70 години.

11

Анонимен

преди 5 години

До къде стигнахме...Кой е казал пък, че всеки трябва да има диплома за висше образование?! И се натиска с пари и тяло, но не и мозък, да си вземе, не да заслужи. Толкова свалихме нивото и на образование и на всеки възможен ценз, че българска диплома вече е позор.

10

Анонимен

преди 5 години

тоя ще го съди съда и ще лежи в затвора. На мен ми е интересно друго - университета предприе ли вътрешно разследване относно "похотливите" си служители?

9

Анонимен

преди 5 години

Ей това е да си *** тираджия! Сега, като го настанят в панделата, невинната му като сълза жена ще се развихри като за последно. Ще преспи с още 6-7 преподаватели, за да завърши...и после светър е неин :)))))

8

и какво му е на тоя

преди 5 години

До МенДрънкат за ревност,щото така им отърва!Ама не казват,че оня тарикат е искал хем да ***,хем да му платят,нали!?Ако на теб се случи,кво праим,м!?Мишок!

7

Анонимен

преди 5 години

Ако се е опитвал да го спаси нека му намалят присъдата с 2-3 %...

6

Чудно

преди 5 години

Тоя изверг как още не се разболял от някоя тежка болест? !

5

Бай Оня

преди 5 години

До МенАдвокатите са всеядни ***, те нямат морал и принципи, а за пари и дявола ще защитават в съда, една напълно паразитна и излишна категория търтеи, като многото такива в различните сфери на обществото.

4

Анонимен

преди 5 години

Колко хуманен убиец. Пуснете го и тоя заради чисто съдебно минало и защото трябва да си гледа децата

3

Мен

преди 5 години

Едно ми е интересно - какъв е тоя адвокат дето се е навил да го защитава тоя!