17

До номер 7

преди 5 години

Айде с купените книжки да не коментират и да се научат да пишат правилно , защото тиху може да се пише на село при теб.

16

Анонимен

преди 5 години

Свобода за Джемал

15

Анонимен

преди 5 години

Маймунякa какво е търсил в аварийната лента с 110км в час?

14

минист.на транспорта

преди 5 години

Да направят влак автовоз Капитан Андреево -Драгоман и обратно без спирки по пътя ,за да вози турците директно в двете посоки и да се спре с тази касапница. Нали БДЖ се оплакват ,че нямат приходи и губел. Само седят и си бъркат в носовете.

13

Анонимен

преди 5 години

Завравихте ли българското семейство премазано от друг джигит пак в аварийната? Тогава бяха българи и плюехте по жертвите задето спряли в аварийната. Какво се промени сега?

12

Анонимен

преди 5 години

Щото ако тоя джигит това го направи в Германия .Тоя джигит си е карал в средната лента, не в аварийната. Камиона е бил до средата в нея.

11

Анонимен

преди 5 години

Масово спират в аварийната лента за какво ли не - да пикаят, да ***, да ядат, да се ... Без да поставят предупредителни знаци. Ами ще продължават катастрофите там, докато има ***!

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя с камиона е за затвора. Германският турчин си е помислил, че и тука е като в Германия. Там ако спреш в аварийната веднага идва репатрака и те отнася или има глоби.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5 А какъв коефициент трябва да имаш за да караш със 110 в аварийна лента? Германски може би? Щото ако тоя джигит това го направи в Германия ще му взенат бе само книжката ами сигурно и акта за раждане но понеже не е в Германия - може да кара където и както си поиска

8

Анонимен

преди 5 години

Не е направил нищо нередено да спре в нея лента. Аре тиху..Явно не си шофьор. Ако спреш в аварийната лента задължително трябва да сложиш поне на 50-60 метра авариен триъгълник за да знаят другите участници в движението. Ае ся пътувай!!!

7

гост

преди 5 години

До СтоянАварийната лента не е и за изпреварване. Не е направил нищо нередено да спре в нея лента. Аре тиху.---------------------ЕЕЕЕЕто го поредния убиец, дами и господа!

6

Анонимен

преди 5 години

Мисля че е нормално да има спрели коли и камиони в аварийна лента и не е нормално там да се кара със 110 км/ч

5

Анонимен

преди 5 години

Какъв коефициент трябва да имаш за да спреш да покажеш в аварийната при положение, че има толкова много отбивки?

4

Анонимен

преди 5 години

До СтоянАварийната лента не е и за изпреварване. Не е направил нищо нередено да спре в нея лента. Аре тиху.

3

Стоян

преди 5 години

На Камионджията му се допикало и решил да спре ???!!??? Ами той е на само за бой а и за е...е!!! Аварийна лента е за авария !!! Не за разходки в парка !!*** народ !!!

2

annybody

преди 5 години

До Анонимен 1Темата е за турчин, който поради високия си коефициент е изтрепал цялото си семейство, и това е въпрос на следствие и прокуратура, а ти си се вторачил във върха на носа си и опорните точки на БКП. Гушни си *** и си карайте все така - все по-бързо си се докарвайте до мечтания край - дали на тиквите от управлението или до вашия, на никой не му пука, ама вашият поне е сигурен.Пооправи си пунктуацията - учи се във втори клас.

1

Анонимен

преди 5 години

А московски даже не бе арестуван. Да не говорим, че е задължително да си подаде оставката. След като в работен ден, бяга от работа, не води детето си на детска градина, а му причинява смърт, с моторна шейна собственост на превозвач от Пловдив, в явен конфликт на интереси. Евала цацаров.