50

Анонимен

преди 5 години

До 46 Първо в цяла Европа , не е градското население както в София. 50% от населението на България живее - работи в области София. 80% от населението на България живее в градовете.ТАКОВА ДЪРЖАВНО УСТРОИСТВО НЯМА В НИТО ЕДНА РАЗВИТА И ПОДРЕДЕНА ДЪРЖАВА ОТ ЕС.

49

Discovery

преди 5 години

Имам чувството, че тука влиза, целата несполучлива папплач на тая държава. Бива ли под всяка статия да храчите и да плювате, и да мрънкате... хубава новина, тея пак реват...цццц

48

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ

47

Анонимен

преди 5 години

В Бургас рекламираха апликация за линиите т1 и т2 за телефон .Теглиш го и зареждаш с текст и показваш на кондукторката че с апликацията и редовен.Обаче тези който го изтеглили ги накарали да си платят защото кондукторите не го признават въпреки рекламата!

46

До няколко знаещи...

преди 5 години

В цяла Европа се стимулира използването на МАСОВ градски транспорт! Прави се по различни начини - затваря се центърът за автомобили, въвеждат се високи такси за достъп и т.н. Мисля, че столична община макар и бавно се движи в правилната посока, да не забравяме и от какво ниво стартираме - на хард соц.

45

Анонимен

преди 5 години

МАСОВИЯ транспорт е за хора, които Масаво ХОДЯТ на работа от време на време.Такива хора се срещат предимно в София.

44

Анонимен

преди 5 години

Масовия транспорт е отживелица на времето на соца. В България е и атракция за туристите от ЕС..В развитите държави на ЕС такъв транспорт се ползва предимно от безработни, соц. слаби, пенсионери.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 42ми не се вози да не пречиш на хората

42

Анонимен

преди 5 години

МАСОВО В МАСОВИЯ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ СЕ ВОЗЯТ МИРИЗЛИВИ Б-'":ци. И по някой път обезпаразитени четириноги.Но редовно има и контролни проверки от служители на завишен щат , Който си бягат от работа през седмицана, но редовно се отчитат , че са в почивните дни на работа.и в събота и неделя49446

41

Анонимен

преди 5 години

При хакнат телефон не може да се качи на метро.

40

примоция

преди 5 години

20 лева е такса за интернет на мобилния.

39

Анонимен

преди 5 години

Оставка, бе Фандъкова!Всички знаят, че си само параван за кражбите на ГЕРБ!Докога с лъжи измами и кражби ще живеете.Когато беше дадена новата цена на билета в съда още на първата инстанция беше обявена за незаконна. Втората инстанция я протакахте цяла година дано да забравим първото решение.А на втората инстанция всичко претупаха и дори не се повдигна въпроса колко е законна цената. Кой получи рушвета? Ти или Борисов?

38

До 37

преди 5 години

Това 2,2 евро в барселона цена на еднократно пътуване ли е или е пътуване в рамките на час с няклко различни превозни средства, примерно 3-4 пътувания, 55-73 цента за едно пътуване - по-евтино от София, както знам че е в доста градове в ЕС.

37

Анонимен

преди 5 години

Всяко пътуване с градски транспорт си има стойност, която колкото и да не ви се вярва е относително еднаква за цяла Европа. Разликата между цената на нашето билетче - 80 цента и и това в Барселона например - 2,2 евро се покрива чрез субсидия, която отново се взима от вашия джоб. Всички сравнения на заплати и стандарт са глупост...

36

Анонимен

преди 5 години

Необходими били 45 секунди за валидиране, преди да влезеш в метрото. Нещо много не е наред в случая.

35

HeinrichHimmler

преди 5 години

До пепеTролче на Герб, какво направиха ГРОБ за гражданите до момента, освен да ги стрижат като овце ?!! Отговор от платен *** като теб не очаквам!

34

пепе

преди 5 години

Много ***, много нещо. Без да съм фен на ГЕРБ, това си е една чудесна новина. 2018 година сме. Трябва само да се развие системата, за седмица, за месец, за брой пътувания. Ако стане, спирам да си купувам "десятки" от будките. Това би било идеален начин за придвижване на всички чужденци и гости на столицата, 4лв са си по-малко от едно такси, ако го рекламират ще има голям успех. Тези дето реват, никой не ги е спрял да си се движат с коли или да си купуват хартиени билетчета.

33

GHT

преди 5 години

До до 43Хайде кажи, заплата ли чакаш всеки месец или сам си изкарваш всяка стотинка? Вземи да напуснеш топлата си работа, да завъртиш сам някакъв бизнес ОТ-ДО и наистина да си изкараш прехваната така, и тогава ела да ми говориш. Имаш ли смелост за подобно нещо? Да видиш колко е лесно...

32

GHT

преди 5 години

До до 43Мдааа, тук сте се събрали капацитетите на нацията. Затова и дръжавата ни е на това ниво. Само като ви чета стила на изразяване ми става лошо. То агресия, то простотии, то нахвърляне. Не прочетох и един аргумент в защита на някаква теза. Само бълване и правене на велики. Супер сте! Предавам се, няма смисъл да се говори с вас. На всичкото отгоре сте и функционално неграмотни, понеже не можете да проследите хронологията на 10 коментара. Добре, че не сме на живо - сигурно щях да съм набит.

31

Циганска градска моб

преди 5 години

И как ще гарантират че не се возят с един и същи код няколко човека.