70

Анонимен

преди 5 години

Prokurorite, djourmnalistite i sadiite sha go otnesat skoro koteka...

69

Nenkov

преди 5 години

Za kakvo ne kazvate familiata na tosi Nikolai? Sigurno e sin na sadia, policai, prokuror, general ili doktor?! Bg medii sa mafia! Uuuu.

68

Тошибиян

преди 5 години

Чужденците да мрът тва са конкистадори дошли тука да ни експлоатират и унижават

67

Кецо

преди 5 години

Бутнали са на съдийката някой "Ролекс" от грабежите

66

Българин юнак

преди 5 години

В тази държава е трудно да си патриот. Това е все едно да се родиш в затвора и разни родолюбци да почнат да ти обясняват, че затвора е твоята родина и трябва да го обичаш. Навремето един изследвач на българската народопсихология беше определил българския патриотизъм като трапезно битов. Едно е сигурно-българинът и демокрацията са несъвместими.

65

пиночет

преди 5 години

Май имате нужда от мен,а!?

64

И.Б.

преди 5 години

От последното изречение започнах яко да се съмнявам в назначението на българската прокуратура, пуснала тримата престъпници на свобода. Не прокуратурата, а съдията, респ. съдийката пускат на свобода. Това не може и не трябва да бъде! Смятам, че това са неправдоподобни новини (т.н. фейк нюз). Или тримата са подкупили прокуратурата и съдийството? В Германия щяха да отнесат най-малко 5 години затвор.

63

Не че нещо ама

преди 5 години

Или аз не см наред или държавата. Значи те всеки ден обирали хора, полицията ги дебнала, разбираш ли, после ги хванала, че даже и марихуанка събрали и за награда ги пуснали... Нещо съвсем се обърка.

62

милиционер

преди 5 години

Преди неразкритите кражби се компенсираха от държавен норматив без да се превишава!Ако се хване един, той заплащаше всички възможни кражби!Докато се къпеш в морето, две ромч.та -едното изкопава дупка и заравя багажа ти.

61

сладки спомени

преди 5 години

До спомениСелските готвачи по сборовете - ахчиите-кебапчиите назначиха за главни готвачи!Същите обиколиха света и посолствата ни на специализация през неактивния сезон.Те кръщаваха храната и реализираха огромни икономии. Някои непослушни лежаха после в затвора като изкупителни жертви за останалите. Имаше и дефицит на стоки. В края та сезона имаше публични съдилища за назидание на всички останали.

60

спомени

преди 5 години

До не е интересно!Морето през соца беше един прозорец към света при затворените граници.Лятото навсякъде се чуваше чужда реч все едно, че си в чужбина.Плажа ухаеше на вносна козметика, американски цигари и полуголи тела.Вишисти хвърляха дипломите и хващаха таблата за сервитьори и се напълваха с пари.Езици се владееха предимно от арменци и цялата администрация на Балкантурист-арменска. Селяните тавсякъде

59

XXX

преди 5 години

Прокурорите и съда пускат бандитите на свобода! Ами ако аз ги докопам и те изчезнат? Както едно време дядо ми комитата се е оправял с такива??? Господа ПРОКУРОРИ,нали ви става ясно от коя страна на барикадата сте? Във всеки случай не сте на страната на народа,а на страната на душмани и народни изедници!

58

комуняги-убийци!!!

преди 5 години

До usaКой ни познава за държава? Има народи дето не знаят че съществуваме..Затова се дават луди пари за пропаганда, спорт, народни песни и танци!

57

не е интересно!

преди 5 години

До българче!Няма ги вече шведките от клуб33.Всичко замина за чужбина! Няма и келнери,гларуси!Има мутри навсякъде и престъпен свят! *** колкото си искаш евтино!

56

МордехайВануну

преди 5 години

До АнонименНе може - как да ти напишат името на прокурора - шегуваш ли се ?????????????

55

Анонимен

преди 5 години

мечтата на едно българче: тате като порасна искам да съм мутра

54

Валентин

преди 5 години

"След като били обвинени, прокуратурата пуснала тримата на свобода."без коментар

53

аз

преди 5 години

Борците Боко ги пази

52

Анонимен

преди 5 години

Кой ги блъска кой ги чyка фото мексико е тука.

51

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ е така - тримата Шишковци управляват успешно стадото.