53

Дядо Либен

преди 5 години

В този парк когато и да отида винаги има инциденти. А ако случайно не станеш свидетел на такъв , кръвта от туристите се вижда по плочките и съоръженията. За контрол и организация ...хмм...само като чуя въобще тези думи ме напушва смях че въобще някой още говори че има нещо такова в България.

52

Do 92

преди 5 години

Еми като изгонихте нас БГ туристите, с тези ще работите!

51

Ivan

преди 5 години

Горкото дете. Това което се е случило е ужасно! Не мога да си обясня как е възможно да има разкъсвания. Ужас!

50

турист

преди 5 години

До до турист-аЕдно е натъртени макари, друго е разкъсно-контузни рани на влагалището.Друг е въпроса, че на екстремните съоражения трябва да има аниматор, които да инструктира и малолетни да не се допускат. Освен телесни повреди те предизвикват силен стрес, който е възможно да повлияе зле на крехката детска психика.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Вреш, бля! Руснаците не са ангели, но имат много добре тренирана, разработена алкохолдехидрогеназа. Това при тях е в гените им. Западняците са жалки - напиват се от две бири! Руснаците много рядко се бият, за разлика от нашенците!

48

до турист-а

преди 5 години

Повярвай може ,а ако видиш пързалката или се пуснеш по нея ще разбереш защо . Представлява права пързалка и накрая просто "потъва" във водата малко по малко. Скоростта е доста голяма , а накрая спирането е за 2 метра , като ти се разтварят краката и спираш с каквото имаш между тях. По принцип раздават "килимчета" за да го сложиш между краката - аз не го взех и съответно ме боляха половин час тъ$аците след това и с триста зора излязох от пързалката

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Арменци ни клали! По-гнъсна османлийска идиоtия не бях чел! Защо не ви изгонихме до един от нашата България, да си ходите в бок-залян ана-ватан! Ех, Тодоре, едно нещо не свърши докрай!Независима Армения под руско робство!

46

турист

преди 5 години

Такова нараняване само от вода не може да се получи. Възможно е момиченцето да е сложило твърд предмет в банските си - ключ или нещо ценно. Възможно е някой гадняр да е поставил твърд предмет в края на улея и детето да си е ударило слабините.Спомням си преди 30 години първите водни пързалки във Варна. Някакъв изверг беше набил пирони през ноща. На сутринта стана мазало...

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА на брат ми пияни руснаци му пукнаха главата с метната бутилка бира, а в полицията го караха да подписва че няма да повдига обвинения, иначе казаха че няма да допуснат лекар да го прегледа. Ех че хубави туристи са руснаците и колко лошо се държим ние с тях.

44

Анонимен

преди 5 години

Нещо не разбрах... Детето е нямало 18г т.е. няма право да се спуска.. или аз съм нещо ***... :)

43

Анонимен

преди 5 години

Не политизирайте нещата, всички тия неща се правят да подмамват децата и родителите да си дават парите. Няма тука, няма там.

42

Анонимен

преди 5 години

До АнтиръшаИмам един 9 мм перфоратор! Действа безгрешно. Ако нещо капитално го объркате, ще те намеря!

41

Роки

преди 5 години

Сериозно не мога да си представя как може да получи нараняване на влагалището.

40

Анонимен

преди 5 години

Май първият мензис дошъл на пързалката.

39

Анонимен

преди 5 години

Гледайки ги руснаците как нагло се държат, как все те са прави и никой не може да им забрани нищо, се сещам как са се държали и учителката и децата с персонала в парка.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Ами родителите му не са ли чули, че в България е така ?Представи си какво е в Русия щом идват тук!

37

Анонимен

преди 5 години

Не съм съдебен лекар, но тези травми ми звучат като да са от изнасилване. Алкохолизираният й баща проверен ли е.

36

Stomin

преди 5 години

До Анонимен *** с претенции за начетеност кой ти каза че твоите измислици имат нещо общо със действително станалото

35

до 61

преди 5 години

Ти пък какъв *** си ? Слушаш Ердоган ТВ ли ? Всяко едно от тези неща се е случило и само тъпирския турски мозък може да се самозалъгва, че тези неща са лъжа. Дори арабелите имат истории за кланетата правени от турските войски на своя земя. А докато говорим тези *** зверстват из Сирия. Самоубий се !

34

ма верно този форум

преди 5 години

е пълен с ***! в статията пише, че рускинчето е било на летен лагер в България. на водната пързалка го е довела учителката. детето е в болница с жесток кръвоизлив и разкъсвания от съоръжението, което не е за толкова малки деца. ми четете, вместо да пишуркате глупости и цинизми, простаци такива!!!