12

Бай Хой

преди 5 години

Севдието не мяза по-скоро на 39 годишна, ама поне знае български за разлика от повечето помаци.

11

Аз

преди 5 години

До ТурчинТова изречение, което си написал си е правилно, не ми го бъркай с другото, и не знам защо се инатиш и кого защитаваш

10

Ели

преди 5 години

Ето такива новини искам да чета - за доброто, за добрия край на нещата. Дай Боже всеки ден такива новини. Да е жива и здрава младата жена, да се радва на детето си и семейството!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

С тежка фамилна анамнеза... значи от сега почвайте да правите дарителска кампания за детето...

8

Мен

преди 5 години

Такива новини слагайте най-отгоре. Откъм п общината и другите институции знаем какво да очакваме. Добра новина. Слава Богу.

7

ОоооПааа

преди 5 години

В заглавието..." на рождение ден на детето Й...Йхааа?!

6

Турчин

преди 5 години

Българският е двусмислен и в това няма лошо, просто българите трябва да се запознаят по-добре с езика си. В случая наистина не е използван коректно езика, но като цяло от контекста се разбира всичко. Ако извадим само така едно нещо от контекста може да стане какфония.Например: "Мислеха, че брат ми е невъзпитан, но разбраха, че не са прави", и взимаме от тук "брат ми е невъзпитан" и го сервираме това на брат му, че е било казано от човека.

5

Еййййййй

преди 5 години

Най-накрая да чуя и добри новини от кардиологията в Смолян!Радвам се за жената!Успех на лекарите от тук нататък с инвазивната кардиология!!!

4

Турчин

преди 5 години

До българите по-долуНяма грешка в статията, просто българският език, поради богатсвото си е доста двусмислен. Като се прочете статията и се разбира, че не е починала (от контекста), а също така се разбира, че баща и също е получил инфаркт на 30 годишна възраст. Ако беше написано както вие искате, щеше да по-обширно и по-скучно. Сега е по-сбито и се разбират доста неща само от едно изречение.Българският просто позволява много неща да се разбират поне по два начина. И вече е важен контекста.

3

Само питам

преди 5 години

А "войводата" с yшанка и ватенка дето се води за български военен министър на какво мнение е ?

2

Психиатър

преди 5 години

До Аз Тъпотата и неграмотността на българските "писачи" е направо смайваща, но...това да беше само.

1

Аз

преди 5 години

"Оказа се, че баща й също е починал на 30 години внезапно и категорично от инфаркт."Тя да не би да е починала?