56

Анонимен

преди 5 години

Какво ще спре някой да направи скрийншот с QR кода и да го прати на приятел, който да го ползва също?

55

Св

преди 5 години

Еми като идея не е лошо. но слушах какви са таксите. +10% върху стойността на покупката т.е. 40 ст.. По цял свят стимулират безналичните плащания, както и самия контрол е подобрен и възпитава към редовно кореткно пътуване, тук начисляват такси отгоре. Е кой ще се върже?

54

Анонимен

преди 5 години

Поредните усвоени пари, поредната услуга, която няма да работи нормално. Дават ли си сметка, че след 10 години ще е безнадеждно остаряла? Или може би си дават и го правят с цел.

53

Анонимен

преди 5 години

До щеее300 метра можеш да ги въривш и пеш *** балкански. Никой не ти е длъжен.

52

Анонимен

преди 5 години

До 54Жалко никога няма да разберем колко би струвало при мафията от БСП... защото просто не могат да спечелят избори.

51

Анонимен

преди 5 години

Странно, на сайта на Градска мобилност намерих само една оферта за нещо такова, на цена 70 хиляди лева без ДДС (84 хиляди лева с ДДС). Тези 88 милиона за същото нещо явно са нещо специално за мафията на ГЕРБ.

50

Анонимен

преди 5 години

Като са ти само 300м защо не ходиш пеша? А защо такситата имат начална такса?

49

щеее

преди 5 години

ще платя дудуци на фъндъчказначи градски транспорт могат да конфигурират несправедливо цените, а ние да плащаме цял ФЪНДЪК за две спирки? Така ли?Две спирки на разстояние 300 метра струва не повече от 10 стотинки гориво. Дори и с наклон нагоре - 20 ст. в най-лошия случай. Защо да плащам ЦЯЛ ФЪНДЪК при условие, че себестойността на услугата е не повече от 30 стотинки максимум.В момента всички плащаме билетите на някой друг. А, този друг пък или не плаща или за един фъндък обикаля 10 км.???

48

До 29 и 38

преди 5 години

При тогавашната цена от 4 и 6 стотинки това не се почувства много, но сега от около 20 години с скъпите билети и карти и особено сега с билет от 1,60 лева, разликата се чувства. Казано накратко услугата може да е една или друга, а в белия свят услугата обикновено е пътуване от спирка до спирка с едно или няколко превозни средства в рамките на определено време. Въпросът е как ще е в София с новата система. Дали ще се запази сегашното положение с доста скъп билет или ще стане както в белия свят?

47

До 29 и 38

преди 5 години

Има услуга и услуга. В големите градове на западна Европа, в които съм ходил услугата беше пътуване от спирка до спирка в рамките на 1 час с едно, две или повече превозни средства - метро, автобус и трамвай в два варианта - на една цена и на различна цена според разстоянието (броя спирки). Същото беше и в България преди години, преди да се въведат перфораторите, които подмениха услугата с друга - 1 пътуване с 1 превозно средство независимо от разстоянието. При тогавашната цена от 4 и 6 стотинки

46

faaa

преди 5 години

Според логиката на ФЪНДЪЧКАТА плащаме ,ако не ти харесва върви пеш!Това е все едно като отида в магазина и купя един хляб да платя 5000 лв и причината е следната: - има цяла група, които не плащат нито билети, нито карти, нито глоби - има фалшиви билети, които пълнят партийните каси и затова след 10 000 год. ПАК няма да имаме нито ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО, НИТО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ, НИТО ДИГИТАЛНА ТИКЕТ СИСТЕМА ЗА ГРАДСКИЯ. ТРАНСПОРТ! - плебса е толкова глуп***в и мъ'рзелив,че в деня за гласуване

45

Анонимен

преди 5 години

Бас държа, че до една година след въвеждането на тази система, ще обяват конкурс за нова система, но този път не на цена 88 милиона, а за няколко пъти повече, примерно за 300 милиона лева.

44

Общинар

преди 5 години

ПЛЩАШ КОЛКОТО ПЪТУВАШ!!!Лайнярите от ОБЩИНАТА НЕ ИСКАТ ДА ГО ВЪВЕДАТ 30ГОДИНИ!!!!НЕ ПЛАЩАМ!!!

43

Анонимен

преди 5 години

88 милиона за мафията и нова цена на билета от пет лева. Честито ...

42

Анонимен

преди 5 години

Себестойността на новата система едва ли е повече от 50-100 хиляди лева, но цената й е 88 милиона. А познайте от един път в джоба на коя мафия ще отиде разликата.

41

До Батман и другия

преди 5 години

Защо спорите, когато и двамата сте прави?!

40

До 38

преди 5 години

Заради мйекащи като теб надошли в София през последните години, транспорта в София стана толкова зле, че предпочитам да ходя пеша, вместо да го ползвам и ти да ми смърдиш до мен. За мен не е трудно да го правя - откакто съм се родил преди десетки години живеят в Центъра на София и почти навсякъде стигам бързо пеша, а все още съм достатъчно здрав да ходя пеша. Ако трябва да ходя някъде по-далче, изкарвам колата от гаража и отивам, вместо да ми миришеш и кашляш в лицето.

39

Комунист!!

преди 5 години

Ще пътувам.Парите после ама друг път!Въшляци!!!Докато не направите билетче на изминато разстояние,аз и 19999999999 роми ще имаме да да даваме!Лайняри!

38

До 35

преди 5 години

Не е нужно човек да е пенсинер, за да помни как е било преди години. Светът не започва с теб, когато си се родил преди няколко години, както явно си мислиш. Реалността е, че светът се развива, но както са казали хората - всяко ново е добре забравено старо. Сега с новите технологии ще върнем старото от преди 60-70 години в съвременен вариант, ако го направим както трябва. В западна Европа, където съм бил е така, а аз съм ходил на дсота места.

37

Батман

преди 5 години

До 34Ти явно не можеш да схванеш аналогията. Няма какво да ти обяснявам като не схващаш.