32

отново_внушения_не_х

преди 5 години

Много им се иска на ***... Истината е малко по-различна. В чужбина има милиони качествени българи. Много от тях следят ситуацията в Бг. и изкупуват окрадените ниви на дядовците и бабите им. Един ден ще се приберат и предявят претенции пред *** на разни назлобено-комлексирани ***. Освен това се забелязва едно връщане на млади и роботливи хора от градовете към селата. Селото винаги е хранило и спасявало в тежки времена. Да произвеждаш съм храната си те прави достоен и независим. Честния труд облагородява

31

Анонимен

преди 5 години

До 32Простотията, алчнотията и глупостта са на огромна почит у нас. Също така има една огромна част от българите които са всичко друго но не и родолюбци - родоглупци! Други пък "интелигенти" знаят единствено да ни мятат пясък в очите че ще се запазим, че сме богоизбрани и още куп смехурии. Докато не се събуди народа шанс нямаме.

30

Анонимен

преди 5 години

То и сега сме под 5 милиона - около 2 милиона българи и иколо 3 милиона други етноси. До 10 години българите няма да сме най-многобройния етнос в България, ако вече не е станало. Статистика брои и хората, избягали завинаги от България и затова ни изкарва 7 милиона, а реално сме под 5 милиона. Фактитите са си факти - демокрацията и пазарната икономика унищожиха българите.

29

Анонимен

преди 5 години

Дали сме 6 или 9 милиона какво значение има? 9 милиона *** по ли е добре от 5 милиона качествени хора?

28

Анонимен

преди 5 години

Като прочетем новата "творба" на "писателя" Иван Спирдонов от Велико Търново! Той ще е спасителя "в пъжта" на българите. Ще ви мята пясък в очите макър и с тотално свалени *** пък и без!

27

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука, само вЕрващите не разбраха, че вървим към "закриване".

26

Гост

преди 5 години

Демографска се ише с Ф! Най-неграмотни са журналистите!

25

Божа работа хм

преди 5 години

живи и здрави до и след 2080 г вие пък сега ще живеем кой на колко му е силата и извън силата за годините живот на земята и за нациите важи

24

радев

преди 5 години

сега са толкова, тогава ще са три

23

оцелели еми

преди 5 години

има време до 2080 г. след 60 години ще оцелеем

22

Влад83

преди 5 години

Точно, преди седмица тук имаше статия, че официално населението на България е паднало под 7млн.!Сега, пък ми говорят, това щяло да стане, след 20г., смешници...

21

Анонимен

преди 5 години

Тази статистика не вълнува никой в България. И не е от оснонвно значение след като неработи банковата система

20

Анонимен

преди 5 години

7 млн сме били горе долу и преди 150 години при освобождението. Което ще рече, че от тогава не сме мръднали и крачка напред. Чудно как в условия на робство за 500 години от 200-300 000 сме станали 7 млн?

19

тъй де

преди 5 години

Да внесат малко руснаци... ако им понася жегата...

18

Нали в плана Ран-Ът

преди 5 години

се предвижда българите да останат около 4 милиона. Това се отнася за етническите българи, които ще останат в България.Не знам какво точно планират американците и дали това не е всъщност план на синовете Давидови, за да има къде да се наместят - при добър климат, възможности за развитие и поносими съседи.Затова екзотичните да не се радват, те просто не влизат в тази сметка. Не знам какво е предвидено за тях, но евреин няма да те хрантути даром.Идат ли сред турци, там няма да са с привилегии.

17

Анонимен

преди 5 години

Природата се самопочиства. Природните закони не позволяват вакуум. След рециклирането на отпадъка мястото му се заема от по пригодни за целта.

16

Анонимен

преди 5 години

Всеки си мята демографски прогнози,както си иска!Истината е единствено в образованието!

15

как

преди 5 години

Кажете на самотните пенсионери да върнат децата си от чужбина заедно с внучетата. те така

14

Анонимен

преди 5 години

Ако беше хубаво да си българин много хора щяха да предпочетат да останат българи.

13

НЕбългарин

преди 5 години

До Бай ОняЕ аз като ви казвам, че сте загубени, защо ми се ядосвате? Истината боли приятели