15

Морски

преди 5 години

Какво значи изисквайте касов бон. Те са ДЛЪЖНИ да ти издадат такъв!

14

Фред Флинстоун

преди 5 години

До SpectreАбе ти май работиш към скобарете,а?

13

Spectre

преди 5 години

До ArmagedonАми правилно е в общество съставено от разпищолени всезнайковци, готованци и глезльовци, като тебе, глобите, санкциите и наказанията да се увеличават. Гражданска война, викаш, можело да стане, понеже отказвате да спазвате, какъвто и да било ред. Добре, нека да стане, аз съм ЗА, но имай предвид, че тогава точно ти и такива като теб, първи ще изгърмите. Щото сте примитивни и много ключови положения не са ви ясни.

12

Виновни

преди 5 години

Скобата не е виновна. Виновен е манталитетът , че не трябва да се плаща. Най-добре е да ходите в Рим, Берлин, Мадрид , Париж, Виена и т.н. И като не платите по 2 или 3 или 4 eur/час да видите какво става. Тогава ще си спомняте с умиление за минималните санкции в БГ.

11

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Паяка със двигател от Т 72 ли е,та трябва да платиш 60 лева?

10

Анонимен

преди 5 години

Хайде да правим разлика между нормални, човешки правила и рекет, системно налаган от ОПГ, която претендира, че е избрана от народа, но в действителност се самоизбира чрез зависим вот и фалшификации!

9

!!!

преди 5 години

отдавна не паркирам с оригиналните си номера, режа скобата и дгд. Както знаете кат вече не пломбират задния номер, така, че винаги в багажника някой немски транзитен номер :)

8

Анонимен

преди 5 години

Плати си тук и тук и тук навсякъде си плащай, а ако махна скобата и не си платя какво ще направите дори мога да я нарежа за скрап със ъглошлайфа.

7

Armagedon

преди 5 години

Простата логика противоречи на решението на Общината за паркирането. Защо след като платиш глоба за нарушението веднъж, трябва да платиш още веднъж и за пропуснатата полза . Не ли това изнудване , сътворено от измамници?Не трябва ли да има начин да се обжалва глобата и ако е неправомерна глобата да се получава и обещетение .Тия съвсем се самозабравиха . Като че ли общинската собственост им е бащиния.Ами дупките ?

6

Така така

преди 5 години

вие да видите - нов данък гепене! Добрата новина е че еврофонтана пресъхва и гепаджийте търсят начин гепенето да продължи!

5

Armagedon

преди 5 години

Проблема не е в скобата а до това че "стригането" вече е до кръв.А така лесно се стига до саморазправа и лека полека, да не чува дявола , до гражданска война.

4

Discovery

преди 5 години

До 1:Е тва е ***... има некво много странно чувство на "важняр", некак си не могат да му казват кое правилно и кое не. Иначе пръв бръмчи, като види некой в нарушение и цъка с език, ама самия той си носи ъглошлайф та да си среже скобата :D :D :D Баце, ако искаш да живееш в нормална държава, ти и другите като тебе се научете, че обществото се гради на правила, а такива гггниди като вас нямат място в него, щом не знаят що е това правило... и викат, ама то другите щот не спазват...

3

Spectre

преди 5 години

До АнонименЗначи можеш да си купиш акумулаторен ъглошлайф за 500-600 лв. но не можеш да платиш 1-2 лв. за паркинг. И понеже си много умен, явно си мислиш, че като махнеш скобата, отпада глобата, ама май не става баш така.

2

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ

1

Анонимен

преди 5 години

Срязванм я като стой та гледай и изобщо не ми дреме. Акумулаторният флекс ми е в багажника.